Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama

Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama

0 1426
mos craciun figurina albastra
Cele mai potrivite cadouri pentru parinti sunt cadourile de suflet, cele sentimentale

Crăciunul ne bate la ușă, iar dacă nu ai început să cauți cadouri pentru cei dragi, acum este momentul! Nu mai aștepta, nu mai amâna pentru că, cu cât va trece timpul, cu atât și magazinele vor fi mai aglomerate. Iar dacă ești în pană de idei și nu știi ce să cumperi pentru cei dragi, iată câteva idei de cadouri pentru mama.

O ramă foto cu întreaga familie

Mama ta ar fi foarte plăcut impresionată dacă ar prini cadou o ramă foto și o fotografie a nepoților sau a ta împreună cu soțul și copiii. Mamele sunt foarte sentimentale și i se vor umezi ochii de fericie când va deschide darul de la tine. Alege o rama foto de dimensiuni mai mari, placată cu argint sau lemn natural, un model elegant, de bun gust, care să fie așezat pe noptiera din dormitor, pe un birou sau la loc de cinste în living, pe o poliță. Rama foto poate fi clasică, dreptunghiulară, sub formă de inimă sau poate lua alte forme, dintre cele mai inedite. Modele de rame foto găsești în orice magazin de decorațiuni interioare. Important este ca ceea ce alegi să se potrivească în camera în care știi ca mama ta va așeza prețioasa fotografie.

Un coș cu dulciuri făcute de tine

Niște dulciuri făcute de tine, în casă, după o rețetă pe care ți-a dat-o ea, cândva. Nu ar fi drăguț? Nu crezi că va surprinsă să vadă că, în sfârșit, ai făcut acea prăjitură pe care ți-a recomandat-o de atâtea ori, dar fără a avea succes? Iar tu mereu te scuzai că nu ai avut timp, că ai vrut, dar nu ai avut toate ingredientele, că ai fost foarte obosită sau…ți-a fost greu și ai preferat să cumeri de la magazin. Evident, mama ta se va bucura și dacă va primi dulciuri cumpărate. Însă, acestea ar trebui oferite într-un coș împletit, alături de un cozonac, o sticlă cu vin, crenguțe de brad, câteva globulețe și o felicitare.

Cadou hand made din partea nepoților

Cei mici pot face lucruri mărețe, gesturi mari care contează enorm pentru bunici. Ei sunt în vârstă, nostalgici după momentele când tu erai copil și retrăiesc acum acele momente magice, de demult, prin prisma nepoților pe care îi au. Imaginează-ți ce bucurie i-ai face mamei tale dacă i-ai oferi un cadou confecționat de nepoței. L-ar păstra cu sfințenie și de fiecare dată când îi va fi dor de voi, îl va privi și va fi fericită. O idee foarte simplă ar fi ca cel mic să facă un desen sau să modeleze din plastelină figurine: mama, tata și, evident, buncii. Depinde foarte mult de vârsta copiilor. Dacă sunt mici, pot picta cu degețelele, iar dacă sunt mai mari pot pune în scenă o mică piesă de teatru sau pot cânta colide. Iar tu îi vei înregistra și le vei dărui bunicilor filmul.

Bilete la un concert de sărbători

Nu crezi că părinții tăi s-ar bucura mult dacă le-ai face cadou un bilet la concertul de Crăciun care se organizează în oraș? Mamei tale cu siguranță îi va plăcea foarte mult să asculte live colidentele lui Hrușcă sau muzica lui Ștefan Bănică jr. Sau, poate se va bucura de o invitație la teatru. Oferă-le părinților tăi momente, emoție, trăiri sufletești, nu obiecte. Oferă-le bucurie și un moment de fericire, clipe de care își vor aduce mereu aminte, ceva ce va rămâne în sufletul lor..ceva de suflet.

Sursa foto: Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns