Cele mai simple exerciții pentru un corp de invidiat. Le poți face...

Cele mai simple exerciții pentru un corp de invidiat. Le poți face oricând!

0 4327

Nu ai timp să mergi la sală, dar vrei să te menții în formă? Iată câteva exerciții simple pentru un corp de invidiat! Le poți face chiar la tine acasă, dar și în aer liber. Mimi îți spune cum trebuie să procedezi ca să îți menții silueta sau pentru a da jos câteva kilograme. Mai ușor decât atât nici că se poate! Ascult-o pe Mimi!

 

Să mergi la sală nu este un moft, însă, de multe ori, sărim peste orele dedicate modelării corporale din lipsă de timp. Însă, acesta nu trebuie să fie un impediment. Putem să ne menținem silueta sau să slăbim cu ajutorul unor exerciții simple dar foarte efciente, pe care le putem face chiar în confortul propriului cămin. Este adevărat că, uneori, trebuie să ieșim și în aer liber. Însă nu ne mai condiționează nici o programare. Exercițiile fizice pot fi făcute oricând, după propriul tău orar.

 

Sarituri cu coarda

Poți sări cu coarda oriunde, chiar și la tine acasă, dacă ai spațiul necesar. Dacă nu, la o ieșire în parc. Această activitate arde caloriile rapid și este mult mai eficientă decât ai credea. Nu mai spunem că este și foarte distractivă.

Genuflexiuni

Unde poți face astfel de exerciții? Acasă! Poate că le consideri istovitoare, dar genuflexiunile îți vor tonifia mușchii picioarelor și te vor ajuta să arzi în timp record foarte multe calorii.

Flotări

Un alt exercițiu care cere rezistență, dar care îți va tonifia abdomenul și bicepșii. Nu trebuie să exagerezi, însă flotările ar trebui să se regăsească în programul tău zilnic de antrenament.

Fandari

Pentru a tonifia mușchii picoarelor și a preveni apariția celulitei încearcă fandările. Trei reprize de câte 10 fandări zilnic te vor ajuta să obții rezultaele dorite.

Înot

Dacă nu ai deja, fă-ți în această vară un abonament la piscină. Înotul este sănătate curată și, în același timp, te va ajuta să ai un corp de invidiat. Îți vei pune la lucru diferite grupe de mușchi și, astfel, vei avea un corp „lucrat” din cap până-n picioare. Iar rezultatele apar într-un timp extrem de scurt.

Alergat

Alergatul te scapă, în primul rând, de stres, reducând riscul apariției depresiilor. În al doilea rând, este benefic pentru sănătatea inimii, te ajută să arzi caloriile rapid și îți tonifică mușchii.

Bicicleta

O plimbare în aer liber cu bicicleta este ideală atât pentru sănătate, cât și pentru o siluetă de invidiat. Vei transpira, e adevărat, însă prin transpirație vei elimina toxinele din organism. Mai mult, îți vei tonifia mușchii picioarelor.

COMENTARII

Lasă un răspuns