Cele mai urâte rochii la Oscar 2016. Ce gafe vestimentare au făcut...

Cele mai urâte rochii la Oscar 2016. Ce gafe vestimentare au făcut vedetele

0 1597
rochii urate oscar 2016

Deși toate starurile care apar pe covorul roșu poartă ținute create de cele mai mari case de modă, asta nu înseamnă că scapă de ochiul critic al specialiștilor, care de abia așteaptă să le pună la zid. Evident, gafele vestimentare nu au lipsit nici în noaptea Oscarurilor. Iată care au fost cele mai urâte rochii și cele mai prost îmbrăcate vedete!

heidi klum oscar 2016Heidi Klum

Heidi Klum şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie Merchesa, iar criticii vestimentari au catalogat ţinuta ca fiind cea mai urâtă de la Oscarul din acest an. Este vorba despre o rochie bogată din tulle, cu doar o mânecă, accesorizată cu flori în zona umărului şi în talie. Se remarcă decupajul din zona bustului care nu a fost deloc pe gustul fanilor, dar şi mâneca bufantă. Un dezastru total! Rochia se aseamănă extrem de mult cu cea a unei domnişoare de onoare şi a fost una dintre cele mai proaste alegeri ale vedetei. O ținută grea, cu prea mult material, bătrânească și plictisitoare. Nu degeaba există vorba aia..ce e prea mult, strică.

Amy Poehler oscar 2016Amy Poehler

Amy Poehler a ales să îmbrace o rochie lungă, dreaptă, cu mânecile extrem de largi, de culoare neagră cu aplicaţii florale. Poate ni se pare doar nouă, dar rochia arată ca un sac uriaș. Mai mult, outfitul este unul foarte dur, încărcat, lipsit de stil şi eleganţă.

Rooney Mara oscar 2016Rooney Mara

O ţinută plictisitoare, fără sare şi piper, fără strălucire – o rochie ternă, ştearsă, care a fost, se pare, o mare greşeală vestimentară. Decupajul din zona abdomenului este mai mult decât bizar, iar nasturii nu au ce căuta într-o ţinută care se vrea a fi de Oscar. Însă, părerile sunt însă împărţite, pentru că rochia a plăcut unora, care au considerat că este feminină și discretă.

Sandy Powell oscar 2016Sandy Powell

Sandy Powell a dorit, probabil, să aducă un omagiu celebrului artist David Bowie, alfel nu ne explicăm alegerea dezastruoasă pe care a făcut-o. Vedeta a purtat un costum verde metalic, pantaloni largi, evazaţi şi un taior lung, cu mult peste talie. Părul portocaliu şi coafura extrem de masculină au transformat-o în copia feminină a lui Jim Carrey din filmul Batman.

Mindy Kaling oscar 2016Mindy Kaling

Ţinuta pe care a ales-o nu-i avantajează absolut deloc silueta. Actriţa a optat pentru o rochie mulată, care i-a scos în evidenţă abdomenul pronunţat şi şoldurile prea pline. Iar trena albastră prinsă la spate sub forma unei funde uriaşe i-a dat vedetei şi mai mult volum. Părerea noastră? Mindy Kaling a arătat precum o gogoașă uriașă.

Olivia Wilde oscar 2016Olivia Wilde

Fusta în pliuri şi coafura în stil grecesc nu sunt o alegere proastă, însă decolteul sub formă de bretele late care i-au acoperit sânii – cel puțin asta a fost ideea –  a stricat întregul outfit şi l-a transformat într-un dezastru. Rochia Oliviei a fost admirată şi blamată în acelaşi timp, deoarece, în acest caz, părerile au fost împărţite. Unora li s-a părut că actrița a venit prea dezbrăcată.

Kate Winslet oscar 2016Kate Winslet

Rochia actriei a fost asemuită unui uriaş sac de gunoi cu care s-a învelit din cap până-n picioare. Noi am spune, chiar într-un covor. Modelul stil sirenă nu i-a avantajat deloc nici silueta. Dimpotrivă. I-a evidenţiat şi mai mult formele voluptoase. Rochia aleasă a fost mult prea grea, materialul foarte dens și prea plin.

 

 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns