CLEAR iti reda sanatatea parului

CLEAR iti reda sanatatea parului

0 1518

Fiecare dintre noi visează la un păr sănătos şi strălucitor, iar din acest motiv ne însușim anumite obiceiuri de îngrijire despre care credem că ne satisfac nevoile. Puţini dintre noi ştiu care este structura firului de păr, o informație esențială ce ne poate ajuta să identificăm corect nevoile părului nostru și să alegem produsele de îngrijire potrivite. Mimi a descoperit gama completa cu sapte variante de sampon antimatreata CLEAR. Ascult-o pe Mimi!

Pentru a ne putea bucura de un păr sănătos este important să cunoaştem cât mai multe despre firul de păr. Acesta este o componentă a ţesutului pielii umane, format din  rădăcină – în cel de-al doilea strat al pielii capului şi tija sau tulpina – în partea aeriană. În secţiune, firul de păr are 3 straturi: stratul exterior (cuticula), stratul mijlociu (cortexul) şi stratul interior (măduva), a declarat dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana.

Şampoanele de ultimă generaţie acţionează chiar de la rădăcină, reuşind astfel să aducă firului de păr un important aport de minerale, vitamine şi uleiuri.

 

Ştiaţi că…?

… numărul de fire de păr variază în funcţie de culoarea lor naturală*?

–                   Roşcat: 500 fire de păr / cm²

–                   Brun/brunet:  620 fire de păr / cm²

–                   Blond: 750 fire de păr / cm²

…firul de păr creşte mai repede vara decât iarna şi mai repede noaptea decât ziua?

… un fir de păr trăieşte circa 5-6 ani, iar atunci când cade, este mort de aproximativ două luni?

sampoane clear

Aşa cum fiecare individ este unic, fiecare tip de păr, indiferent de culoarea lui naturală are nevoie de o îngrijire specială. CLEAR a creat o gamă completă cu 7 variante de şampon antimătreaţă ce beneficiază de tehnologia Nutrium 10:

Pentru păr normal: CLEAR Ice Cool Menthol 2 in 1 și CLEAR Sensitive Scalp

Pentru volum: CLEAR Volume Maxx

Pentru păr degradat: CLEAR Soft & Smooth; CLEAR Damaged & Colored Hair Repair

Pentru păr cu tendință de îngrășare: CLEAR Scalp Oil Control

Împotriva căderii părului: CLEAR Anti Hair Fall

Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

 

*numărul de fire de păr pe cm² variază și în funcție de vârstă

 

COMENTARII

Lasă un răspuns