Uite cum sa-ti speli corect parul!

Uite cum sa-ti speli corect parul!

sampoane CLEAR

Fie că este lung sau scurt, blond sau brunet, creţ sau drept, un păr sănătos şi îngrijit este unul dintre atuurile noastre, al femeilor. Părul gras, uscat, deteriorat sau un scalp sensibil sunt problemele cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm zilnic în încercarea de a avea un păr frumos care să atragă priviri de admiraţie. Pentru toate acestea există o soluţie la îndemână: spălarea şi îngrijirea corectă a părului şi scalpului. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

CLEAR îţi vine în ajutor cu o serie de sfaturi pe care le poţi pune cu uşurinţă în practică, astfel încât să te poţi bucura de un păr frumos şi cu aspect sănătos. Pentru o spălare completă şi corectă este necesar să realizezi două şamponări: prima şamponare are rol de degresare iar cea de-a doua de curăţare. În ambele etape trebuie să insişti asupra rădăcinii cu mişcări circulare şi să masezi ușor cu vârfurile degetelor.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: Masajul la nivelul scalpului în timpul şamponării ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, la oxigenarea musculaturii scalpului şi la diminuarea tenisunii nervoase. Mai mult, masajul capilar ajută la îndepărtarea eficientă a uleiurilor, reziduurilor şi favorizează creşterea părului. Acesta ar trebui făcut cu buricele degetelor sau cu podul palmelor, nu cu unghiile, pentru a evita posibilele leziuni.

 

4 lucruri de reţinut: 

– Piaptănă-ţi părul înainte de a-l spăla, însă ţine cont de faptul că periajul excesiv dăunează – smulge firul de păr din rădăcină şi îi degradează vârfurile. În cazul părului gras, perierea repetată răspândeşte sebumul şi stimulează glandele sebacee suplimentare.

– Alege produse dedicate tipului tău de păr care să fortifice bariera naturală a pielii capului și să o hrănească în profunzime.

– Dacă nu vrei să faci compromisuri între un șampon antimătreață și un șampon dedicat tipului de păr, alege CLEAR. Există 7 variante de şampon antimătreaţă adaptate fiecărui tip de păr, ce beneficiază de o formulă inovatoare NUTRIUM 10.

– Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

 

Pentru păr normal: CLEAR Ice Cool Menthol 2 in 1 și CLEAR Sensitive Scalp

Pentru volum: CLEAR Volume Maxx

Pentru păr degradat: CLEAR Soft & Smooth; CLEAR Damaged & Colored Hair Repair

Pentru păr cu tendință de îngrășare: CLEAR Scalp Oil Control

Împotriva căderii părului: CLEAR Anti Hair Fall

 

COMENTARII

Lasă un răspuns