Colecția Toamnă/Iarnă 2016 de la C&A: culori de toamnă, spirit rustic și...

Colecția Toamnă/Iarnă 2016 de la C&A: culori de toamnă, spirit rustic și materiale argintii

0 1772

Chiar dacă suntem în mijlocul verii, marile branduri internaționale și-au prezentat deja colecțiile pentru sezonul toamnă/iarnă 2016. În cadrul unor evenimente somptuoase sau mai restrânse, la care au participat jurnaliști, bloggeri, persoane influente din industria modei și critici, designerii vestimentari și marile case de modă au mizat pe noutate, unicitate și prospețime.

C&A România a lansat recent colecțiile Toamnă/Iarnă 2016 pentru femei, mizând pe un setup inspirat din natură, pentru a transmite cât mai bine elementele cheie ale colecțiilor.

C&A Toamna-Iarna 2016Culori de toamnă, dantelă și materiale metalice

În ceea ce privește linia pentru femei, pentru Toamnă/Iarnă 2016, designerii C&A și-au găsit inspirația în natură, în petrecerile în aer liber și escapadele la munte. Vedete sunt texturile și materialele călduroase, culorile de toamnă și siluetele confortabile, în straturi. Cu un ușor spirit rustic, cu detalii feminine și delicate, colecția pentru femei este completată de accesorii minimaliste, cu precădere aurii. În colecția pentru seară predomină dantela și materialele metalice, piesa de rezistență fiind rochia din paiete argintii.

CLOCKHOUSE Toamna-Iarna 2016 Colecții de inspirație college, pentru tineri

Colecția pentru tineret, CLOCKHOUSE, este puternic ancorată în optimismul vârstei adolescentine, piesele de inspirație college, preepy sau geek fiind vedete pentrusezonul rece. Sezon după sezon, colecțiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creație în sediile companiei din Dusseldorf și Bruxelles. Noua colecție va fi disponibilă în peste 20 de țări europene, după data de 17 august 2016.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns