Coloreaza-ti vara cu noile lacuri de unghii de la Farmec

Coloreaza-ti vara cu noile lacuri de unghii de la Farmec

0 1300

 

La fel ca in oricare alt anotimp, si vara trebuie sa ai grija de mainile tale. Iar manichiura, cartea de vizita a oricarei femei, trebuie sa fie impecabila. Alege un lac de unghii in culori vii, stralucitoare, jucause care sa alunge monotonia si sa faca loc veseliei si bunei dispozitii. Mimi a descoperit noile lacuri de unghii Disco de la Farmec, cu glittere strălucitoare acre iti vor face vara şi mai frumoasă si mai plină de culoare! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Lacurile de unghii Disco sunt foarte versatile şi reprezintă un accesoriu nelipsit în orice moment al zilei. Ele pot fi folosite pentru manichiura de zi, având o strălucire discretă în razele soarelui, iar aplicate în 2 straturi te vor face mai sclipitoare şi mai elegantă pentru ieşirile de seară, la restaurant sau în club.

 

 

 

 

 

Dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi să te joci cu nuanţele şi să faci noi combinaţii, cu care sigur nu vei da greş, într-un sezon în care moda este foarte permisivă şi plină de culori. Lacurile Disco pot fi aplicate peste un alt lac colorat, iar reflexiile roz-violet vor transmite celor din jur bucuria zilelor de vară şi te vor inspira să visezi la soare, vacanţă, distracţie.

 

 

 

Lacurile Farmec se regăsesc într-o paletă coloristică de peste 50 de nuanţe, intense sau pale, sidefate sau mate. Lacurile Farmec rezistă pe unghii un timp îndelungat, conferindu-le luciu şi strălucire

Preţ recomandat: 7,54 Ron.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns