Concert Anastacia: Reduceri masive de bilete cu ocazia Sărbătorilor de Paște

Concert Anastacia: Reduceri masive de bilete cu ocazia Sărbătorilor de Paște

0 1099

Pe 29 iunie publicul din România o va putea admira pe Anastacia evoluând alături de band-ul său extraordinar pe scena Sălii Palatului, în cadrul unui concert exploziv, antrenant și efervescent. Femeia albă cu voce neagră, cu un timbru unic, va îmbina stilurile soul, pop și rock într-un megaconcert din care nu vor lipsi hiturile „I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”  dar și titluri prezente pe noul său material discografic „Ressurection”.

Anastacia_posterȘi, cum Sărbătorile Pascale se apropie și aduc bucurie în sufletele românilor, organizatorii concertului împreună cu Anastacia le-au pregătit fanilor un CADOU SPECIAL. Toți cei care nu își doresc să rateze întâlnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioadă de reduceri masive la achiziționarea biletelor de concert.

Numai în intervalul 31 martie-14 aprilie vor fi disponibile câte 100 de bilete pentru fiecare categorie la prețuri cu mult mai mici față de prețurile afișate inițial în sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vânzare Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas precum și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Această oportunitate va fi valabilă doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp în care biletele vor fi modificate după cum urmează:

VIP: 400 lei – preț redus: 280 lei

Cat. I: 350 lei – preț redus: 235 lei

Cat. II: 300 lei – preț redus: 185 lei

Cat. III: 250 lei – preț redus: 145 lei

Cat. IV: 200 lei – preț redus: 115 lei

COMENTARII

Lasă un răspuns