Concert maraton de Ziua Indragostitilor in club Princess din Regie

Concert maraton de Ziua Indragostitilor in club Princess din Regie

0 1155

Mai multi artisti din Romania s-au pregatit intens pentru o adevarata saptamana a iubirii. Cum joi, 14 februarie, toti indragostitii asteapta cu infrigurare sa isi faca declaratii romatice si cat mai originale, Smiley, Andreea Balan, MihaiMargineanu, Florin Chilian si Anda Adam vor face show special pentru ei.  Mimi a aflat toate noutatile! Ascult-o pe Mimi!

Dar nu doar o zi, ci patru! Astfel ca pentru cei mai tari petrecareti, artistii au pregatit o saptamana de distractie si surprize, la VALENTINE’S MARATHON, in Princess Club din Regie. Smiley da tonul petrecerii in “ajun”, miercuri, 13 februarie, cand isi va pregati fanii pentru sarbatoarea iubirii, cu cele mai romantice piese ale sale.

Joi, 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor, atmosfera va fi exploziva, la concertul marca Andreea Balan, cel mai sexy Cupidon. Seara va fi una plina de surprize pentru petrecaretii din club. In plus, fetele din echipa Princess Club, printre care Simona Trasca, Loredana Chivu, Denisa Bita, Cristina Roman sau Ruxandra Prodan vor urca pe podium in tinute extrem de sexy, pentru a-i inspira pe cei din jur pentru o noapte fierbinte. Party-ul de Valentine’s Day continua vineri si sambata cu doua reprezentatii de exceptie, Mihai Margineanu si Florin Chilian, respectiv Anda Adam, cea din urma anuntand un concert incendiar.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns