Conspirația Bebelușilor a fost deconspirată de Persil!

Conspirația Bebelușilor a fost deconspirată de Persil!

0 922
cartolina-persil-main

Cine ar fi crezut că bebelușii noștri au plănuit o conspirație la nivel mondial? Aceste ființe angelice care ne schimbă definitiv stilul de viață, care au nevoie de multă atenție, care creează zilnic un morman de haine de spălat, pătează tot pentru că…așa fac ei când sunt mici și dulci. Însă este bine de știut că toate aceste gesturi nu sunt deloc întâmplătoare, ci fac parte, de fapt, dintr-un plan global. Detergentul lichid de rufe Persil a fost cel care a ajutat la deconspirarea planului lor.

persil-universalConspirația Bebelușilor a fost dată în vileag de mămică Mila Waters,după ce a observat apariția petelor într-o serie de momente cheie, imediat ce a născut-o pe fetița sa. La început, ea nu a luat în seamă apariția lor, dar, în timp, și-a dat seama că există un tipar. După ce mamele din lumea întreagă i-au împărtășit experiențe similare, despre cum bebelușii și copiii lor dragi creează pete peste pete, concluzia a fost evidentă: este vorba de o conspirație globală și trebuie să găsească o soluție.

Detergentul lichid de rufe Persil a oferit soluția eficientă care să pună capăt tuturor petelor și s-a alăturat, astfel, părinților în lupta împotriva petelor. Detergentul lichid curăță eficient murdăria, nu atacă țesătura și păstrează culorile vii. În plus, detergentul spală la fel de bine la temperaturi joase, începând chiar și de la 20˚C.

După ce au încercat Persil, mămicile din întreaga lume au observat că bebelușii au o reținere atunci când văd sticla de detergent în casă. Bebelușii au aflat despre puterea de curățare a detergentului lichid de rufe Persil și au înțeles că petele nu mai reprezintă o grijă pentru părinți. Așadar, Consiprația Bebelușilor a fost deconspirată. De acum, chiar dacă nu poți controla bebelușii, poți controla petele.

COMENTARII

Lasă un răspuns