Copiii Angelinei Jolie îi oferă cadouri pentru refugiaţi

Copiii Angelinei Jolie îi oferă cadouri pentru refugiaţi

Actriţa americană Angelina Jolie a dezvăluit într-un interviu recent că cei şase copii pe care îi are cu actorul Brad Pitt îi oferă adeseori cadouri şi o roagă să le transmită refugiaţilor din taberele pe care le vizitează, informează bbc.com.

Vedeta americană colaborează cu Organizaţia Naţiunilor Unite şi sprijină mai multe campanii ce vizează ajutorararea refugiaţilor şi rezolvarea crizei imigranţilor cauzată de războaie precum cel din Siria. ”Ei îmi umplu bagajele cu diverse lucruri. Uneori, când călătoresc şi fac astfel de vizite, trebuie să ofer refugiaţilor tot felul de lucruri – uneori, diverse jucării în formă de animale sau cu forme ciudate”, a dezvăluit actriţa americană în ”Newsround”, o emisiune pentru copii difuzată de BBC. ”Vivienne mi-a dat o pătură şi mi-a spus că trebuie să găsesc pe cineva căruia trebuie să i-o fac cadou! Alteori, au un simţ practic foarte dezvoltat când vine vorba de ceea ce îmi strecoară în bagaje – cu cât se măresc, cu atât înţeleg mai bine ce fel de lucruri trebuie să oferi acelor oameni”, a adăugat vedeta.

copii angelina jolie 2Vizitează împreună cu copiii taberele de refugiaţi

De asemenea, potrivit actriţei americane, copiii ei au început deja să o însoţească în vizitele pe care le efectuează în taberele de refugiaţi: ”Nu i-am forţat niciodată. Ei mi-au cerut asta şi, până acum, Pax şi Shiloh au mers deja cu mine în astfel de vizite. Şi-au dorit cu adevărat asta”.  Angelina Jolie a vizitat tabere refugiaţi din Liban în luna martie. Peste 1 milion de persoane şi-au părăsit locuinţele pentru a fugi din calea războiului din regiune. ”Atunci când am luat-o cu mine pe Shiloh în Liban, a luat cu ea o baghetă de circ. Apoi, după toate discursurile mele, toţi copiii de acolo voiau să iasă afară din corturi şi să se joace cu bagheta de circ. E adevărat ce se spune – o oră de joacă valorează mai mult decât ani de discuţii”, a adăugat vedeta americană.

copii angelina jolieE implicată în foarte multe proiecte umanitare şi sociale

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume, a cărei viaţă personală au fost intens mediatizată în ultimele decenii, s-a implicat de-a lungul anilor în mai multe proiecte umanitare şi sociale, precum cauza refugiaţiilor, conservarea naturii, dreptul la educaţie şi drepturile femeilor. A devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU în 2001 şi, după ce a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din peste 30 de ţări, pentru care a făcut donaţii consistente, ONU i-a acordat în 2012 titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi.

angelina-jolie-brad-pittAngelina Jolie, cea mai frumoasă femeie din lume

Angelina Jolie, născută pe 4 iunie 1975, este o actriţă şi regizoare americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi trei Globuri de Aur. A fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014, iar viaţa ei personală a fost intens mediatizată. De asemenea, a fost numită ”cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste precum Vogue, People şi Vanity Fair, iar alte publicaţii, ca Esquire, FHM şi Empire au numit-o ”cea mai sexy femeie în viaţă”. După divorţurile de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, Angelina Jolie s-a căsătorit cu actorul Brad Pitt, în august 2014, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi – Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 – şi trei biologici – Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008.

COMENTARII

Lasă un răspuns