Cum amenajezi livingul? Iti spun specialistii de la Homeycomb!

Cum amenajezi livingul? Iti spun specialistii de la Homeycomb!

Primavara este sezonul in care multi doresc sa faca o schimbare in locuinta: sa improspateze ambientul, sa reamenajeze si sa redecoreze incaperile. Mimi a vorbit cu specialistii in design interior de la Homeycomb si a aflat care sunt recomandarile acestora. Ascult-o pe Mimi!

 

Homeycomb recomanda in domeniul accesoriilor de interior piesele din Sticla de Murano, care depasesc orice granita a timpului si nu intra in categoria obiectelor care se demodeaza. De o eleganta deosebita, piesele din Sticla de Murano isi gasesc cel mai bine locul intr-un living spatios.

 

In incercarea de amenajare a livingului, primul pas consta in organizarea unui spatiu calm, ospitalier si linistitor. Piesa de rezistenta a unui living este desigur, canapeaua. Tendintele in amenajarile interioare in 2012 urmeaza o linie eleganta fara efort, caracteristica si stilului romantic, iar in topul preferintelor se afla mobilierul cu design modern, dar si cu tendinte clasice. Canapeaua Dune, din piele si produsa in Italia, imbina atat stilul clasic, cat si cel modern, atat prin culoare, cat si prin forma. Astfel, livingul va avea o nota vesela si va oferi multe posibilitati de imbinare a mobilierului.

 

 

 

Pentru a completa acest stil, in curent cu tendintele internationale, Homeycomb propune suporturile pentru servetele si lumanari din Murano, care isi fac cu usurinta loc intr-un decor inspirat italienesc. Suportul de servetele face parte din acelasi set cu suportul de lumanari, in nuante diferite, in functie de preferinte. Astfel, fiecare din cele doua  accesorii au un aspect clasic, alcatuit din linii curbate, si elemente din natura: crengute de primavara. Mai mult decat atat, culorile, verde imbinat cu albastru, ofera camerei o ambianta fresh si primavaratica, conform sezonului actual.

 

 

 

 

 

 

 

Spre deosebire de acestea, perechea din sticla rosie promoveaza un stil exotic, care creeaza o atmosfera orientala. In functie de interiorul ales, puteti opta cu incredere pentru un astfel de set pentru a intregi decorul.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns