Cum aplicam corect fardul de obraz?

Cum aplicam corect fardul de obraz?

0 2285

Fardul de obraz intregeste machiajul si-l completeaza dar, aplicat incorect, poate duce la un adevarat dezastru. Mimi iti da cateva sfaturi pentru a aplica perfect fardul de obraz si pentru a te mandri cu un makeup de invidiat. Ascult-o pe Mimi!

 

Fardul de obraz trebuie aplicat in partea de sus a pometilor obrajilor, urcand usor catre tample.

Fardul de obraz trebuie sa se asorteze cu culoarea rujului.

Spala frecvent peria pe care o folosesti la aplicarea fardului de obraz. Astfel, vei indepărta bacteriile depuse si eviti aparitia acneei.

Daca ai aplicat prea mult blush, dilueaza nuanta folosind o pudra de fata de culoare deschisa.

Blush-ul sub forma de crema se sterge de pe fata folosind un disc demachiant sau un material curat din bumbac. Blush-ul lichid se indepăarteaza doar spaland fata cu apa si refacand apoi machiajul in intregime.

Fardul de obraz sub forma de crema poate inlocui cu succes rujul. Aplica-l in strat subtire pentru un look proaspat si natural.

Daca ai tenul mai inchis la culoare, un fard roz iti improspateaza look-ul si va da fetei un aspect tanar si luminos. Pe de alta parte, daca ai un ten foarte deschis la culoare, trebuie sa fii atenta la nuanta blush-ului. O culoare inchisa, odata aplicata pe obraji, poate contrasta neplacut cu nuanta pielii de pe gat sau decolteu.

Fardul de obraz in forma lichida sau sub forma de gel pateaza pielea. Asadar, dupa ce l-ai aplicat, spala-te bine pe maini.

Pentru o piele uscata se recomanda un blush sub forma de crema. Pentru un ten gras este idicat sa folosesti un blush pulbere.

Blush-ul sub formă de gel se aplică turnand cate o picatura pe fiecare obraz si masand pometii circular, urcand apoi usor catre tample si linia parului.

La aplicarea fardului de obraz pudra se foloseste o perie circulara.

Nu folosi fard de obraz pe partea inferioara a pometilor.

Blush-ul sub forma de pulbere se aplica intr-o singura directie pentru a nu lasa dungi inestetice pe piele.

Daca ai fata prea rotunda, foloseste blush-ul pe exteriorul obrajilor, spre tample.

Daca pometii sunt prea pronuntati, aplica blush-ul in partea centrala a fetei.

Pentru a-ti alungi fata, aplica fardul de obraz pe partea de sus a pometilor dar cat mai aproape de tample si de linia parului.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns