6 sfaturi ca să așezi patul în stil feng shui

6 sfaturi ca să așezi patul în stil feng shui

0 6473
cum asezi patul in stil feng shui

Deşi nu conştientizezi, în funcţie de amplasamentul patului în dormitor somnul tău poate fi unul liniştit şi odihnitor sau, dimpotrivă, unul foarte agitat. Iată 6 sfaturi utile despre cum așezi patul în stil feng shui ca să atragi energiile pozitive.

cum asezi patul in stil feng shui1. Cum așezi patul în stil feng shui: lângă un perete solid

Patul trebuie poziţionat cu tăblia rezemată de un perete solid al camerei: beton, cărămidă, lemn solid. Acest lucru va crea o energie protectoare şi pozitivă în jurul patului, vei avea un sentiment de siguranţă şi confort psihic. Poţi opta pentru zugrăvirea peretelui respectiv în culori care se asortează cu cele ale mobilierului din dormitor. Atenție! Nuanța pe care o alegi trebuie să fie una deschisă.

cum asezi patul in stil feng shui2. Cum așezi patul în stil feng shui: între două noptiere

Patul trebuie să fie completat de două noptiere, aşezate de-o parte şi de alta a acestuia. Atenţie! Două noptiere, nu una! Acestea vor echilibra energiile din jurul patului. Cele două piese de mobilier nu trebubuie să fie neapărat identice, dar trebuie să se asemene, cât de cât, să facă parte din acelaşi „peisaj”.  Aşadar, lasă-ţi imaginaţia să zburde, alege ce-ţi place dar ai grijă să respecţi regulile feng shui.

cum asezi patul in stil feng shui3. Cum așezi patul în stil feng shui: spațiul din jurul său

Patul trebuie să beneficieze de spaţiu suficient de-o parte şi de alta. În nici un caz nu-l lipi de perete. Persoanele care dorm în pat trebuie să se dea jos  fiecare pe partea ei. Coborârea nu trebuie blocată de vreun perete sau obiecte de mobilier.

cum asezi patul in stil feng shui4. Cum așezi patul în stil feng shui: atenție la colțuri și muchii ascuțite

Fii atent ca în jurul patului să nu existe unghiuri ascuţite sau colţuri. Mobilierul din imediata vecinătate a patului trebuie să aibă forme rotunjite, fluide. De asemenea, lângă pat sau deasupra lui nu trebuie să existe stâlpi sau grinzi.

cum asezi patul in stil feng shui5. Cum așezi patul în stil feng shui: în diagonlă cu ușile

Nu poziţiona patul în linie cu uşa de la dormitor. Patul trebuie așezat în diagonală cu uşa sau în aşa fel încât tu să vezi cine intră în cameră. Nu amplasa patul pe aceeaşi linie cu uşa de la balcon sau cu uşile dulapului. În cazul în care acest lucru nu este posibil din cauza lipsei de spaţiu din cameră, încearcă, pe cât poţi, să aşezi între pat şi uşă un mic obiect de mobilier.

cum asezi patul in stil feng shui6. Cum așezi patul în stil feng shui: atenție la aparatura electrică

Patul nu trebuie să fie amplasat lângă pereţii pe care sunt montate spoturi, becuri sau aparatură electrică și electronică (televizor, computer etc). Evident, ideal ar fi să elimini cu totul aceste obiecte din dormitor. Mai mult, în camera în care dormi nu ar trebui să existe nici tableta, telefonul sau alte gadgeturi.

COMENTARII

Lasă un răspuns