Cum faci sex pe plajă ca să te protejezi de nisip. 6...

Cum faci sex pe plajă ca să te protejezi de nisip. 6 poziţii care-ţi garantează orgasmul

0 7255

Te incită ideea unei partide de sex pe plajă? Pentru mulţi dintre noi este o fantezie pe care de abia aşteptăm să o punem în practică. Asta, poate şi pentru că vedem foarte multe filme în care cei doi parteneri trăiesc senzaţii unice şi de neuitat. Însă, în realitate, sexul pe plajă poate fi un adevărat chin din cauza nisipului care intră pe unde nu trebuie. Cu ce te alegi la sfârşit? În nici un caz cu un orgasm! Mai degrabă, cu zgârieturi, piele înroşită şi foarte iritată. Iată 6 poziţii care te vor proteja şi pe care ar trebui să le încerci în această vară!

Seara, o plajă pustie, valurile, luna, stelele şi doar voi doi….sună bine, nu? Dacă vă gândiţi să mergeţi mai departe şi să daţi frâu liber pasiunii, iată ce poziţii să încercaţi pentru o noapte de neuitat. În sensul bun al cuvântului.

sex pe plaja 11. Sex pe plajă: Doggy Style

Această poziţie este perfectă pentru o partidă de sex pe plajă, iar asta pentru că nici tu, nici partenerul tău nu veţi fi deranjaţi de nisip. Care, să recunoaştem, vă poate tăia instantaneu tot cheful dacă intră pe unde nu trebuie. Este o poziţie pentru începători şi pentru cei care nu au mai experimentat până acum sexul în public: incitantă dar şi discretă dacă vă păstraţi câteva haine pe voi. În acelaşi timp, această poziţie îi avantajează mult pe cei doi parteneri, penetrarea fiind adâncă. Mai mult, atât femeia cât şi bărbatul pot controla cu uşurinţă mişcările.

sex pe plaja 22. Sex pe plajă: În apă

Dacă vă este teamă să nu fiţi surprinşi de curioşi sau de trecători în timp ce faceţi sex pe plajă, vă puteţi muta în apă. Alegeţi o zonă nepopulată, seara sau noaptea, când plaja este pustie. Una dintre poziţii este stând în picioare. Evident, partenerul te poate lua şi în braţe în timp ce tu îţi încolăceşti picioarele în jurul bazinului său. Nici nu trebuie să-ţi dai costumul de baie jos, ci doar să-l dai uşor într-o parte.

sex pe plaja 33. Sex pe plajă:. Stai pe o minge de plajă

Este o poziţie îndrăzneaţă, care te va feri de nisip, dar riscantă. Pare destul de evident ce faceţi. Aşa că ar trebui încercată pe o plajă privată sau undeva unde curioşii nu vă pot observa. Stai în genunchi şi întinde-te cu burta pe o minge mare de plajă, ca în poza de mai sus. De restul se va ocupa iubitul tău.

sex pe plaja 44. Sex pe plajă: Tu deasupra dar „invers”

O partidă de sex pe plajă te poate aduce în al nouălea cer dacă faci tot posibilul să te fereşti de nisip. Seara sau noaptea, când nimeni nu mai este în jurul vostru, puteţi încerca această poziţie care vă va produce plăcere maximă şi care te va feri şi de nisip.

sex pe plaja 55. Sex pe plajă: În picioare

Orice poziţie e perfectă atâta timp cât eşti ferită de nisip, însă sexul în picioare este de-a dreptul incitant. Te poţi rezema de o stâncă, iar momentul va fi unul plin de romantism: puteţi vedea marea, cerul plin de stele, puteţi auzi valurile care se sparg de ţărm. Va fi un moment unic, de care să vă aduceţi aminte întreaga viaţă.

sex pe plaja 66. Sex sub cearşaf

Este, poate, cea mai discretă poziţie, iar asta pentru simplul fapt că nimeni nu ştie ce faceţi voi sub cearşaf. Aşadar, curioşii nici nu vor bănui ce puneţi voi la cale. Pe de altă parte este şi o poziţie sigură, care vă va proteja de nisip. Iată cum poţi face sex pe plajă fără să mai fii stresată că te vede cineva!

COMENTARII

Lasă un răspuns