Uite cum să porți eșarfa în această toamnă! 8 idei pentru un...

Uite cum să porți eșarfa în această toamnă! 8 idei pentru un look ce te va scoate din anonimat

0 3612
femeie care poarta o esarfa neagra la gat

Eșarfa este un accesoriu obligatoriu mai ales în sezonul rece, iar asta pentru că  este călduroasă și, în același timp, îți completează ținuta. În sezonul toamnă-iarnă 2014-2015 în trenduri se află eșarfa din blană, pe care o poți purta fie în jurul gâtului, fie pe umeri. Însă, există multe alte modalități prin care eșarfa îți scoate outfit-ul în evidență și îl reîntregește. Totul ține doar de imaginația ta! Iată câteva idei care te vor scoate din impas în acest sezon!

1. Stil rock

Dacă ești adepta stilului rock, nonconformist și rebel, poți purta eșarfa strânsă pe cap gen bandană. Nu uita de ochelarii de soare stil aviator și geaca neagră de piele. Dacă vrei să adopți un stil mai delicat și feminin, alege o bandană din mătase care merge de minune cu părul tău lung.

2. Eșarfă pe umeri

O eșarfă XXL poate fi purtată pe umeri. O poți lăsa să cadă lejer sau îi poți face un nod, dar în așa fel încât eșarfa să acopere umerii în întregime și să cadă natural pe lângă coate. Optează pentru modele groase, tricotate, din lână sau blană.

3. Eșarfă- curea sau centură

O altă modalitate de a purta în această toamnă eșarfa este aceea de a o folosi ca și curea sau centură. Atenție! Culoarea eșarfei nu trebuie să fie identică cu cea a pantalonilor sau rochiei. Alege tonuri mai deschise, mai închise sau nuanțe complementare care să scoată ținuta în evidență. Optează pentru modele subțiri și înguste din mătase.

4. Eșarfă la bluză

Poți opta pentru un look retro, feminin și foarte romantic purtând o eșarfă subțire sub formă de fundă – ca un accesoriu la o bluză. Imaginează-ți o broșă de dimensiuni mai mari dar care îți va reîmprospăta întregul outfit.

5. Eșarfă purtată pe cap

Vorbim despre modele subțiri și înguste din mătase sau bumbac ce pot fi purtate pe cap ca o bentiță și legate într-un nod cu fundă într-o parte. Acest stil îți va conferi un look romantic, feminin și delicat.

6. Eșarfă la gât

Evident, până la urmă putem purta eșarfa și în stilul clasic – înfășurată de câteva ori în jurul gâtului. Apoi, fie o lași să cadă natural, fie îi faci un nod – mai strâns sau mai larg, în funcție de preferințe. Alege modele din bumbac sau mătase.

7. Eșarfă tuban

Pentru un look ce te va scoate în evidență, poartă eșarfa înfășurată de câteva ori în jurul capului, ca un turban.

8. Eșarfă-accesoriu pentru geantă

Poți înfășura eșarfa în jurul mânerului de la geantă. De asemenea, o poți lega într-o parte a mânerului, lăsând-o apoi să cadă natural. Atenție! Culorile genții și al materialului textil trebuie să se asorteze! Dacă nu, atunci asortează eșarfa cu nuanța ținutei sau cu alte accesorii: curea, centură, pantofi, colier, cercei, brățară etc.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns