Cum să te machiezi dacă ai ochii albaștri. 7 sfaturi de urmat

Cum să te machiezi dacă ai ochii albaștri. 7 sfaturi de urmat

0 7038

Pentru un machiaj perfect, fie de zi, fie de seară, trebuie să știi cum să asortezi și să combini nuanțele și tonurile. Dar, nu uita că totul depinde de culoarea ochilor tăi! Iată cum să te machiezi dacă ai ochii albaștri!

 

1. Mascara de culoare neagră

Folosește mascara simplă, de culoare neagră, deoarece nuanța foarte închisă a genelor tale îți va scoate în evidență culoarea superbă a ochilor.

2. Alege un tuș pentru ochi de culoare închisă

Trebuie să știi un truc: cu cât culoarea tușului este mai închisă, cu atât culoarea ochilor va fi mai deschisă și mai caldă. Poți opta pentru un creion dermatograf sau un tuș de ochi de culoare verde, albastru, gri, maro sau negru. Alege însă nuanțele foarte închise ale acestor culori.

machiaj 1 maro

3. Farduri de ochi în culori calde

Care este cea mai potrivită culoare pentru ochii albaștri? Specialiștii recomandă nuanțe calde de maro, cupru, coral și orange. Aceste tonuri sunt opuse culorii ochilor tăi și, astfel, îți pun în valoare privirea. Amestecul dintre maro și orange – nuanța cupru – va face un contrast uimitor cu culoarea albastră a ochilor. Pentru un look  dramatic poți alege auriul care crează un alt contrast puternic.

4. Nu folosi același ton de culoare cu cel al ochilor

Este recomandat, dacă folosești farduri în nuanțe albastre, să eviți cât poți culorile identice cu cea a ochilor. Optează pentru tonuri mai închise sau mai deschise. În caz contrar, frumusețea privirii tale va păli. Acest lucru este valabil atât în ceea ce privește tușul pentru ochi dar și fardurile.

5. Optează pentru farduri în nuanțe metalice

Un fard într-o nuanță metalică îți va scoate culoarea ochilor în evidență și-ți va transforma look-ul într-unul glamour și sofisticat. Alege culori argintii, cupru, auriu sau alte nuanțe care să confere un contrast.

machiaj smokey

6. Încearcă machiajul smoky

Machiajul smokey este perfect pentru ochii albaștri. Încearcă-l atunci când te pregătești pentru o ieșire de seara la un eveniment sau pentru o noapte în club.

7. Încearcă machiajul ochi de pisică

Linia mai lungă cu care dai contur pleoapelor este un alt truc pe care ar trebui să-l încerci. Vorbim despre machiajul ochi de pisică ce se potrivește de minune cu culoarea ochilor tăi.

COMENTARII

Lasă un răspuns