Cum să te machiezi dacă ai ochii verzi. 10 sfaturi pe care...

Cum să te machiezi dacă ai ochii verzi. 10 sfaturi pe care să le urmezi

0 8946

Pentru un machiaj perfect, trebuie să ții cont de nuanța tenului, a părului și, nu în ultimul rând, de culoarea ochilor tăi. Ai ochii verzi? Pune-i și mai mult în valoare printr-un machiaj în tonuri calde și metalice. Orice femeie ar trebui să știe aceste trucuri! Uite ce trebuie să faci!

 

1. Evită nuanțele argintii!

Bronzul, cuprul și auriul se asortează minunat cu ochii tăi verzi, însă argintiul…rare ori spre deloc! Nuanțele metalice îți vin perfect mai ales într-un machiaj de seară, dar toată lumea este de acord că argintiul nu ar trebui să existe în paleta ta de culori.

2. Evită creionul contur negru !

Negrul nu se potrivește cu culoarea ochilor tăi. Încearcă o nuanță ciocolatie, maro închis. Aceste tonuri îți vor scoate în evidență ochii și privirea. Dacă, totuși, optezi pentru negru, evită negrul tăciune.

3. Un pic de alb

Vorbim despre conturarea pleoapei inferioare, zona de la baza ochiului. Pentru ca privirea să fie luminoasă, este recomandat să folosești un creion de ochi alb sau un fard foarte deschis – bej, crem, culoarea untului.

ochi verzi

4. Violet și derivate

Culorile violet și derivatele acesteia și verdele se asortează perfect! Pentru un machiaj reușit, conturează pleoapele cu un creion violet, iar apoi folosește un fard lila. Ochii tăi vor arăta senzațional!

5. Fard de obraz în nuanța piersicii

Portocaliul foarte deschis se potrivește de minune cu ochii tăi verzi. Așadar, alege un fard de obraz piersică – cremă sau pudră. Această nuanță caldă îți va scoate în evidență culoarea superbă a ochilor.

6. Folosește anticearcăn!

Dacă ai cearcăne, culoarea ochilor tăi le va scoate în evidență și mai tare, iar chipul tău va părea obosit, ofilit și îmbătrânit înainte de vreme. Nuanța albăstrie sau violet a cearcănelor va fi și mai pronunțată. Așadar, este obligatoriu să folosești un anticearcăn.

 

CITESTE SI .. Cum sa te machiezi daca ai ochii albastri

 

7. Atenție la sprâncene!

Ochii tăi sunt minunați, iar sprâncenele pensate și vopsite într-un ton natural îi va scoate și mai mult în evidență. Sprâncenele trebuie să fie pensate corect, fără arcuri înalte, linii drepte sau unghiuri mici, abrupte.

ochi verzi 2

8. Folosește pentru machiaj culori calde

Culorile calde sunt complementare culorii verzi deci, fardurile vor trebui să fie luminoase. Folosește farduri de pleoape în tonuri de galben pal, umbre de cupru sau bronz.

9. Atenție la gene!

Genele trebuie și ele scoase în evidență cu o mascara care să le alungească cât mai mult. Folosește mascara în tonuri maro. Și genele false sunt o opțiune.

10. Joacă-te cu nuanțele

Este recomandat să nu folosești o singură nuanță în ceea ce privește fardul de pleoape. Optează pentru două culori, cel puțin. Dacă, totuși, alegi să folosești o singură culoare, atunci sunt recomandate tonuri diferite.

COMENTARII

Lasă un răspuns