Cum să-ți prepari singură cel mai puternic antibiotic natural

Cum să-ți prepari singură cel mai puternic antibiotic natural

0 1246

A venit primăvara, iar sezonul gripei și al virozelor abia acum începe cu adevărat. Pentru a evita îmbolnăvirile, mai ales dacă nu te-ai vaccinat, poți urma, preventiv, un tratament naturist pe care să-l prepari singură, la tine acasă. Este unul dintre cele mai eficace, iar asta pentru că vorbim despre un preparat cu efect antibiotic puternic, pe bază de legume.

Ingredientele antibioticului tău sunt naturale și-ți întărește sistemul imunitar chiar mai bine decât o fac pastilele obișnuite. Combinația dintre ghimbir, ceapă, ardei, usturoi și rădăcină de hrean te va ajuta să treci cu bine peste sezonul gripei. Nu trebuie decât să urmezi acest tratament timp de două săptămâni.

Ghimbirul – ajută la circulația sângelui, iar corpul ți se încălzește. Acest lucru te va face să transpiri, însă prin transpirație vei elimina toxinele din corp. Mai mult, ghimbirul ajută sistemul imunitar, iar organismul tău va putea rezista împotriva bolilor.

Rădăcina de hrean – are proprietăți expectorante, fiind un bun remediu pentru afecțiunile respiratorii și reumatism.

Ceapa – este bogată în antioxidanți, are proprietăți antivirale, anti-inflamatorii și este un foarte bun antibiotic. Este chiar unul dintre cele mai eficace antibiotice naturale.

Ardeiul – econține lycopen care, la rândul său, protejează organismul împotriva bolilor cardiace și împotriva cancerului. Ardeii sunt bogați în antioxidanți și stimulează fluxul sanguin.

Oțetul de mere – conține o mare cantitate de potasiu, pectină și calciu. Pectina este benefică pentru sănătatea colonului. Ajută în lupta organismului împotriva colesterolului „rău” și reglează tensiunea arterială. Are proprietăți antifungice și antibacteriene și este, astfel, de mare ajutor în lupta împotriva infecțiilor.

antibiotic natural

Ingrediente: o căpățână de usturoi, un ardei gras, oțet de mere, o ceapă albă, o rădăcină de ghimbir, o rădăcină de hrean

Mod de preparare: Taie mărunt toate ingredientele și pune-le într-un borcan cât să-l umpli trei sferturi. Adaugă apoi oțetul de mere cât să umpli borcanul. Închide-l bine și lasă la macerat timp de 2 săptămâni. Apoi, consumă câte 30 ml din această mixtură, de două, trei ori pe zi.

COMENTARII

Lasă un răspuns