Cum scapi de riduri? Încearcă masca cu miere!

Cum scapi de riduri? Încearcă masca cu miere!

0 2927
miere

Ridurile fine care apar pe fruncte, în jurul ochilor și în jurul buzelor pot fi estompate folosind, ca tratament naturist, miere. Aceasta are un puternic efect hidratant care va conferi pielii elasticitate, iar vitaminele, mineralele și nutrienții vor hrăni celulele și vor ajuta în procesul lor de regenerare. Iată cum trebuie să procedezi ca să scapi de riduri!

Înainate de a aplica masca, demachiază-te foarte bine și curăță tenul în profunzime. Dacă în săptămâna respectivă nu ai efectuat nici o exfoliere, este cazul s-o faci acum. Apoi,  aplică masca pe față, într-un strat fin, insistând în zonele cu riduri. Atenție! Nu folosi o cantitate foarte mare deoarece, din cauza temperaturii corporale, mierea își va pierde din vâscozitate și se va prelinge sub bărbie. Este o senzație destul de neplăcută și enervantă. Însă, efectele acestui tratament sunt garantate. Este adevărat, le vei observa în timp, de aceea trebuie să urmezi acest tratament de trei ori pe săptămână, pentru 30 de zile. Pe lângă estomparea ridurilor fine, mierea va trata acneea, inflamațiile și infecțiile – asta pentru că este cel mai puternic antibiotic natural. Lasă tratamentul să acționeze 15-20 de minute, iar apoi clătește fața cu apă călduță saucu ceai verde.

PONT: Dacă suferi de acnee, poți încerca și tratamentul cu usturoi, un alt antibiotic extrem de puternic. Aplică puțin usturoi pisat în zonele afectate de coșuri, iar apoi, dupa 10 minute, clătește bine.

PONT: Dacă ai observat că tenul pare încărcat și pătat, tamponează-l cu un disc demachiant înmuiat în zeamă de lămâie. Lămâia are efecte de albire. Însă, pentru că este acidă, ar putea să-ți provoace iritații și roșeață. Recomandat este ca după 5, maximum 10 minute, să te speli pe față cu apă călduță.

COMENTARII

Lasă un răspuns