Cum se aplica rimelul corect?

Cum se aplica rimelul corect?

0 2110

Rimelul este un element esential in completarea machiajului tau. Fara rimel nu ai rezolvat nimic. Este, cum s-ar spune, baza oricarui machiaj, fie de el de zi sau de seara. Acesta iti pune in evidenta ochii si privirea dar, daca nu stii cum sa-l aplici corect, aspectul tau va fi unul dezastruos. Mimi iti spune care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi. Ascult-o pe Mimi!

 

Foloseste un ondulator de gene

O greseala frecventa pe care o fac foarte multe femei este aceea de a aplica rimelul fara a folosi inainte un ondulator de gene. Folosind rimelul pe genele drepte, indiferent de cat de bun ar fi aplicatorul, acestea nu vor putea fi curbate asa cum iti doresti. Ondulatorul de gene este un produs esential mai ales pentru femeile cu gene subtiri si scurte. Abia dupa aceasta operatiune de ondulare a genelor poti aplica cu incredere mascara.

Foloseste rimelul potrivit tie

Vrei gene lungi si curbate? Trebuie sa fii foarte atenta la produsele pe care le cumperi si, mai ales, la aplicatorul acestora. Peria face toti banii. Insa, o perie de proasta calitate iti va lipi genele, le va incarca peste masura si, in loc sa le ridice, ar putea sa le coboare si mai mult.

Atentei cum aplici rimelul

Rimelul se aplica de jos, de la baza genelor, in sus. Niciodata invers. Pana la urma, efectul trebuie sa fie acela de lungire si curbare. Directia in care aplici rimelul este esentiala pentru un look de invidiat. Insa, in acelasi timp ti-ar putea transforma machiajul intr-un adevarat dezastru.

Atentie la genele de jos

Pe genele de jos nu se aplica rimel in cantitati mari, asa cum folosim pentru genele de sus. Aplica rimelul de la radacinile genelor spre varfuri rapid. Nu insista foarte mult caci genele de jos se vor incarca si se vor lipi intre ele.

COMENTARII

Lasă un răspuns