9 stiluri de machiaj în tendințele sezonului toamnă-iarnă 2014-2015

9 stiluri de machiaj în tendințele sezonului toamnă-iarnă 2014-2015

0 4162
portret femeie makeup

În ceea ce privește machiajul, în această toamnă ne întoarcem la culorile pastel precum roz sau lila, dar și la nuanțele puternice și grave precum albastrul sau tonurile metalice. Însă, la fel de bine putem adopta stilul natural, discret și feminin. Ai multe opțiuni! Ispiră-te din imaginile de mai jos și alege stilul care îți definește cel mai bine personalitatea. Ești o femeie romantică, o mică prințesă sau o femeie sexy și sofisticată?

Machiaj natural – Machiajul natural va fi mereu în trenduri, indiferent de anotimp. Iar pe podiumurile de prezentare se observă din ce în ce mai des. Așa se întâmplă și în această toamnă, cu deosebirea că look-ul natural este pus acum în evidență cu ajutorul unor culorilor. Rezultatele sunt uimioare, îți conferă un aer proaspăt, tineresc și foarte șic. Secretul constă în aplicarea unui ruj în nuanțe roze și în folosirea unui fard de obraz în nuanțe de piersică.

Machiaj ochi de pisică – Machiajul în stil ochi-de-pisică este foarte feminin și îți scoate foarte bine în evidență privirea. Îți va da aerul unei femei misterioase și sofisticate. Însă, secretul este să nu exagerezi!!

Nuanțe albastre – În ceea ce privește culorile fardurilor de pleoape, în acest sezon se poartă albastrul în diferite nuanțe. Culoarea poate fi folosită atât într-un machiaj discret de zi, cât și într-un machiaj sofisticat, de seară. Se observă tonuri de la cele mai deschise până la cele mai închise, acestea din urmă fiind ideale pentru un machiaj smokey. Să nu uităm nuanțele metalice, puternice care dau look-ului un aer dramatic.

Nuanțe roz – Privește viața în roz ar fi motto-ul acestei toamne. Iar asta pentru că, în ceea ce privește machiajul, nuanțele roze sunt un must-have. Se observă o paletă foarte diversificată de tonuri – de la cele deschise până la cele închise, puternice și grave. Atenție, însă! Această culoare dă senzația de ochi obosiți și nu trebuie să fie folosită decât dacă ai pielea foarte albă. Nuanța deschisă a tenului „îmblânzește” look-ul.

femeie care se uita in oglinda si se rujeaza

Nuanțe lila – Derivă din culoarea roz și, evident, se poartă în acest anotimp. Conferă eleganță, stil și feminitate, iar tu vei avea aerul unei romantice incurabile. Această culoare se potrivește foarte bine cu ochii verzi.

Gene definite – Genele trebuie scoase în evidență mai mult decât oricând. Folosește mascara atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. Fardurile de obraz și ochi  trebuie să fie însă discrete și naturale, punându-se accentul nu pe culori, ci pe dramatismul privirii. Vorbim despre machiajul Twiggy, al anilor ’60. Recomandat este să folosești gene false, însă nu este o regulă.

Sprâncene groase – Sprâncenele sunt alt aspect pe care trebuie să-l iei în calcul foarte serios, acum mai mult ca niciodată. Asta pentru că, în acest sezon, se poartă sprâncenele foarte bine definite și conturate. Practic, cu cât sunt mai groase, cu atât mai bine. Ele îți vor scoate în evidență liniile feței, ochii și privirea. Conturează sprâncenele cu fard în culoare maro, mat.

Accente metalice – Revenind la fardurile pentru ochi, optează pentru nuanțe metalice. Fie că sunt pale sau puternice, aceste tonuri îți schimbă radical înfățișarea. Poți să adopți cu ușurință aerul unei femei romatice sau al unei femei elegante și sofisticate.

Ruj roșu-închis – Vorbim despre culoarea fructelor de pădure. Acum folosim tonuri puternice precum bordeaux sau roșu-cireașă.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns