Cum te machiezi şi ce coafuri alegi pentru petrecerea din Noaptea de...

Cum te machiezi şi ce coafuri alegi pentru petrecerea din Noaptea de Revelion

0 3329

Se apropie petrecerea de Revelion, iar tu ai intrat deja în febra pregătirilor. Ai ales deja rochia, accesoriile şi pantofii, iar acum ar trebui să te gândeşti la machiajul care îţi va reîntregi ţinuta. Iată mai jos câteva idei despre cum să te machiezi şi ce coafuri să alegi!

ruj rosu

Roşul, pata ta de culoare

Părul lung, drept, cu cărare pe mijloc, un machiaj discret, dar care să-ţi scoată în evidenţă privirea şi buzele senzuale – iată un look potrivit pentru petrecerea din Noaptea de Revelion care va atrage toate privirile admirative. Optează pentru o singură pată de culoare – roşu aprins – care să fie vedeta ţinutei tale. Rujul foarte puternic poate fi folosit atunci când machiajul ochilor este discret. Dacă, dimpotrivă, machiajul este puternic, atunci rujul va trebui să aibă o nuanţă cât mai naturală.

machiaj culori metalice

Alege nuanţe metalice

Alege pentru machiajul ochilor nuanţe puternice, deschise şi metalice precum argintiu, gri, bleu, verde pal etc. Pentru o privire cât mai luminoasă, aplică fard deschis în colţurile interioare ale ochilor. Rujul în culori naturale şi părul prins în coadă de cal sau coc simplu îţi vor completa look-ul pentru petrecerea din Noaptea de Revelion.

machiaj albstru smokey

Optează pentru contraste de culoare

Machiajul ochilor nu trebuie să fie doar în nuanţele clasice de gri şi negru. Dimpotrivă, te poţi juca cu tonurile de culoare alegând dintr-o paletă foarte largă: mov, lila, violet, albastru închis etc. Încearcă un machiaj smokey albastru metalizat pe care să îl asortezi cu o ţinută în culori deschise. Părul poate fi prins la spate în coc sau coadă de cal, cu cărare pe mijloc. Alege rujul cu grijă, optând pentru o culoare naturală, care să se apropie cât mai mult de cea a buzelor tale.

breton si franjuri

Breton şi şuviţe franjurate

Vrei o coafură nouă, o schimbare de look? Optează pentru o tunsoare cu breton şi şuviţe franjurate care să încadreze obrajii. Părul lung, lăsat să cadă natural pe spate, un machiaj lejer în culori mov, lila sau albastru, un ruj în tonuri naturale şi un rimel de alungire a genelor – iată cum te poţi transforma într-o mică prinţesă!

COMENTARII

Lasă un răspuns