Cumpara relaxat de la Arctic!

Cumpara relaxat de la Arctic!

0 4710
Gama-Arctic-TET

Shopping-ul este specialitatea ta, însă cumpărarea unui produs electrocasnic a fost mereu o provocare. Acum, Arctic te ajută să te bucuri de o şedinţă de shopping relaxantă chiar şi când achiziţionezi electrocasnice, oferindu-ţi posibilitatea de a returna produsul cumpărat în termen de 30 de zile, în cazul în care te-ai răzgândit. 

În perioada 15 mai – 31 august 2012, dacă ai cumpărat un produs Arctic şi nu eşti sigură de alegerea ta, deşi eşti multumiţă de performanţele produsului, ai posibilitatea de a-l returna şi îţi vei primi banii înapoi. Trebuie doar să suni  la Call Center-ul Arctic Expert Line, în termen de cel mult 30 de zile de la data achiziţiei produsului şi echipa de service a Arctic va veni şi îl va prelua în maximum 5 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii tale. În următoarele 10 zile lucrătoare banii îţi vor fi returnaţi direct în cont sau prin mandat poştal.

Poţi beneficia de această opţiune indiferent de ce produs electrocasnic doreşti să achiziţionezi pentru că toate categoriile de produse Arctic fac parte din această campanie, inclusiv electrocasnicele din noua gamă Arctic TET cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Prin această iniţiativă derulată sub sloganul “Cumpără Arctic relaxat – 30 zile banii înapoi garantat”, Arctic îşi doreşte să facă experienţa de cumpărare mai facilă şi mai relaxantă, oferindu-ţi 30 de zile de răgaz, timp suficient să te convingi că ai făcut alegerea potrivită şi că ai cumpărat exact ce ţi-ai dorit. Arctic este singura companie care oferă acest beneficiu de returnare a produsului în 30 de zile, cu garanţia primirii banilor înapoi, pentru electrocasnicele mari. Acum ai un motiv în plus să cumperi produse Arctic!

COMENTARII

Lasă un răspuns