Debenhams: “Pantalonii cu turul cazut nu mai sunt in trenduri!”

Debenhams: “Pantalonii cu turul cazut nu mai sunt in trenduri!”

0 1323

In sfarsit o veste buna legata de criza – pantalonii cazuti nu mai sunt in trend! Competitia intensa pentru job-uri i-a convins in cele din urma pe tineri sa abandoneze legendarul stil urban, obraznic al vedetelor precum Jay-Z, Chris Brown sau Justin Bieber. Cel putin aceasta este concluzia specialistilor Debenhams care au declarat ca, in ultima vreme, au crescut semnificativ vanzarile produselor de imbracaminte casual-elegant.  

 

In schimb, pantalonii casual si eleganti, sunt la ordinea zilei conform retailerului britanic Debenhams. Ed Watson, purtatorul de cuvant al brandului fashion din UK afirma “Criza ne-a fortat pe toti sa strangem cureaua, o schimbare ce a readus pantalonii la nivelul taliei, acolo unde le era locul. Dupa 15 ani lungi, pantalonii purtati sub sold nu mai sunt la moda! In sfarsit bunicutele pot sa mearga la cumparaturi fara sa fie inconjurate de lenjerie la vedere.”

Frica de a nu ramane somer si concurenta in domeniul muncii au adus de la sine aceasta schimbare brusca. Tinerii barbati stiu ca trebuie sa fie prezentabili fie pentru a lua un interviu fie pentru a isi pastra pozitia la birou. Vanzarile de pantaloni casual-elegant au crescut cu pana la 108% de cand a inceput criza, cea mai mare crestere avand loc in ultimele 18 luni.

Multe modele sunt pe corp, cu un design ce se muleaza pe talie, fiind aproape imposibil sau extrem de necomfortabil sa fie purtate pe sold. Cererea de camasi, cravate si pantofi eleganti a crescut de asemenea substantial.  Ed Watson continua “Oamenii maturi stiu ca imaginea este esentiala daca vrei sa fii luat in serios la munca si sa ai o cariera de succes. Vechiul sfat – imbraca-te nu pentru job-ul pe care il ai, ci pentru job-ul pe care ai vrea sa il ai ! – se bazeaza pe experienta solida! Cu toate acestea, in ultimii 15 ani tinerii au uitat de acest sfat spre frustrarea parintilor lor.

Tendinta de a purta jeansii cazuti dateaza din 1990. Expertii spun ca ar imita stilul puscariasilor care nu au voie sa poarte curele. Stilul a fost adoptat de gangsteri, apoi de artistii din muzica mainstream si in cele din urma de tineri.

Articolele din gama barbati marca Debenhams sunt disponibile in Romania in Bucuresti, Oradea si Constanta.

 

 

Debenhams Bucuresti Mall Calea Vitan, 55-59, Bucuresti
Debenhams Plaza Romania Bd Timisoarei, nr. 262, Bucuresti
Debenhams Baneasa Shopping City Sos. Buc.-Ploiesti, nr. 42-44, Bucuresti
Debenhams Sun Plaza Calea Vacaresti, nr 391, Bucuresti
Debenhams Lotus Center Str. Nufarului, nr. 30, Oradea
Debenhams City Park Mall Bd Al. Lapusneanu, nr.116C, Constanta

 

COMENTARII

Lasă un răspuns