Decorează cu stil! Uite ce obiecte nu ar trebui să ai în...

Decorează cu stil! Uite ce obiecte nu ar trebui să ai în casă!  

De multe ori, când decorăm locuința, facem greșeli care strică și mai mult aspectul casei noastre. Anumite obiecte de mobilier și decorațiuni ar trebui să dispară, indiferent cât de mult ținem la ele. Iată ce lucruri să arunci sau măcar să le ascunzi vederii.

Bibelouri și drapaje cu volane

Pe timpul bunicii erau la modă, acum sunt de prost gust. Bibelourile nu au ce căuta la tine în casă. La fel, nici drapajele cu volane precum tapiseria obiectelor de mobilier, perdelele sau draperiile. Atenție! Evită să zugrăvești întreaga locuință într-o singură culoare și ferește-te cât poți de roz.

 

flori artificialeFlori artificiale

Este absolut interzis să decorezi cu flori artificiale.  În schimb, poți înveseli încăperile cu flori naturale, în ghiveci. Sau, poți opta pentru flori colorate, proaspete, în vază. Florile artificiale adună praful și, pe lângă asta, sunt de prost gust.

urs panda de plus

 Jucării de pluș. Muulte jucării de pluș……

Jucăriile de pluș nu au ce să caute la vedere, mai ales în pat, pe canapea sau fotolii. Știm că ai adunat, de-a lungul timpului, destule, pentru că unii apropiați de-ai tăi au considerat că o jucărie de pluș este oricând și pentru oricine cadoul potrivit. S-au înșelat!

mesaj inspirationalTablouri cu mesaje

Nu sunt recomandate  pentru că tendința este ca, de fiecare dată când treci pe lângă aceste tablouri, să citești mesajul. Și, uneori, nu avem chef să aflăm ceea ce știm deja și anume că, dacă luptăm vom învinge sau ca viața este așa cum ne-o facem. Pur și simplu nu avem nevoie de nici un îndemn. Știm și singure lucrurile astea, nu trebuie să le mai punem și pe pereți.

Un pat ieftin

Un pat ieftin este un pat care nu-ți oferă confortul de care ai nevoie. E mic, meschin, banal, simplu și din materiale care nu sunt de calitate. Investește într-un pat bun și te vei simți la tine acasă ca o regină.

produse makeupProduse de makeup la vedere

Este adevărat că produsele de machiaj sunt un must-have pentru orice femeie. Însă, ce e mult, strică. Ce este mult la vedere, evident. Nu trebuie să știe nimeni cât efort depui (mai mult sau mai puțin) să fii frumoasă și atrăgătoare. Produsele de machiaj ar trebui să stea în încăperea unde te machiezi de obicei, așezate pe rafturile unui dulăpior sau puse în setare.

papusiColecția de păpuși din copilărie

Da, amintirile din copilărie vor ramâne mereu vii în sufletul nostru. Și ar trebui să rămână acolo, nu pe rafturile din bibliotecă sau ca obiecte de decor pe hol. Nu mai spunem că ar speria mulți bărbați care ți-ar trece pragul. S-ar gândi că au venit acasă la un copil, nu la o femeie matură.

Extended happy family standing in the park.Fotografii în ramă lângă pat

De multe ori, avem tendința de a pune fotografii cu persoanele dragi pe noptiera de lângă pat. Știi de ce este ciudat? Pentru că s-ar putea ca iubitul tău, când faceți sex, să fie nevoit să se uite în ochii blajini ai mamei tale sau ai tatălui tău. Nu știm dacă îi pică foarte bine.

pisicaPrea multe fotografii cu animalele tale de companie

Este evident că sunt drăgălașe și că le iubești enorm. Animalele de companie parte din familia ta, până la urmă. Dar, prea multe fotografii cu pisica sau câinele tău sunt…pur și simplu prea multe!

casuta pisicii bunCăsuța pisicii

Este căsuța ei, adevărat, dar nu dă bine deloc la tine în casă. Pune-o undeva unde nu se află la vedere și în nici un caz nu o ține pe hol. Nu se potrivește deloc cu mobilierul și, fie vorba între noi, nu arată nici foarte bine.

Obiecte de mobilier care nu se potrivesc

Fiecare încăpere din locuința ta trebuie mobilată cu obiecte de mobilier din același set. Obiectele de mobilier desperecheate creează confuzie și nu dau bine deloc la tine în casă.

CITEȘTE ȘI13 sfaturi ca să transformi o locuință mică într-una spațioasă

COMENTARII

Lasă un răspuns