Deichmann și-a lansat noua colecție toamnă-iarnă 2014-2015. Uite ce pantofi găsești în...

Deichmann și-a lansat noua colecție toamnă-iarnă 2014-2015. Uite ce pantofi găsești în magazine!

0 2777

Sezonul rece te obligă să revii la cizme, botine sau pantofi comozi și călduroși. Trendurile au fost deja stabilite de marii designeri pe podiumurile de prezentare, iar Deichmann scoate la iveală atât modele de pantofi noi, șic și classy, cât și cizme reinventate din moda anilor trecuți. Uite ce modele găsești în magazinele Deichmann!

Vârful ascuțit

Vârful ascuțit revine la modă și pătrunde din ce în ce mai puternic în tendințele toamnei și în preeferințele designerilor, fiind remarcat chiar și în prima colecție de pantofi a Victoriei Beckham. Fashion-iconul american și-a prezentat, recent, în cadrul Săptămânei Modei de la New York, prima sa colecție de încălțăminte, iar pantofii fără toc, în stil manly, cu vârfuri ascuțite, au fost, de departe, vedetele colecției.Deichmann - 139lei

Botine cu șireturi – Deichmann – 139 lei

Botinele cu șiret care au făcut furori în moda anilor trecuți rămân în trend și în această toamnă. Modelele cu toc oferă look-ul wild și sexy care scoate orice ținută din monotonie, ajutându-te să-ți impui stilul personal în orice condiții meteo.

Deichmann - 179 lei

Cizme peste genunchi – Deichmann – 179 lei

Misterios și sexy – acesta este mesajul pe care îl transmit cizmele cu toc, peste genunchi, ce rămân în tendințe și în acest an.

Stiletto

Stiletto rămâne modelul de pantofi parcă nemuritor în modă. Se impune cu grație în toate anotimpurile și este un accesoriu de nelipsit din ținutele elegante, indiferent de sezon. În toamna aceasta, pantofii cu toc cui rămân cea mai potrivită alegere pentru un look feminin, rafinat și modern. Se poartă modelele classy, cu baretă, imprimate trendy cu desene artistice, dar și pantofii stiletto negri, simpli, extrem de feminini.

COMENTARII

Lasă un răspuns