Dorotheea Petre a dat startul înscrierilor pentru un nou modul de actorie

Dorotheea Petre a dat startul înscrierilor pentru un nou modul de actorie

Actriţa Dorotheea Petre, fondatoarea şcolii de actorie „Fii Actor!”, anunţă startul înscrierilor pentru un nou modul de actorie, ale cărui cursuri vor debuta la începutul primăverii, pe data de 1 martie. Mimi a aflat toate noutăţile. Ascult-o pe Mimi!

 

Modulul va avea o durată de două luni şi va include câte două şedinţe a câte două ore, desfăşurate săptămânal. Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting.

Dedicată dezvoltării aptitudinilor actoriceşti prin cursuri şi workshopuri, şcoala de actorie “Fii Actor!” este locul unde amatorii vor afla secretele acestei profesii de la oameni care au făcut din actorie o performanţă. „Fii Actor!” îi învaţă pe cursanţi cum să-şi folosească adevăratele resurse, cum să scape de inhibiţii, să-şi optimizeze abilităţile de comunicare în faţa unei audienţe, nu numai pe scenă sau în faţa camerei, ci în orice alt aspect al vieţii lor. Aceste cursuri se adresează celor care iubesc actoria, indiferent de pregătire şi vârstă.

Dorotheea Petre este singura actriţa româncă pentru care secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes  a creat special un premiu pentru interpretarea din Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii, în 2006. Din noiembrie 2011, artista a înfiinţat propria şcoală de actorie.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0737.646.143 sau la adresa de mail contact@fiiactor.ro.

COMENTARII

Lasă un răspuns