Dove iti ofera o ingrijire speciala pe timp de vara

Dove iti ofera o ingrijire speciala pe timp de vara

0 699

In timpul verii, pielea este afectată de căldură, aer uscat și expunere la soare iar pentru a combate efectele neplacute ale caniculei, ai nevoie de un ritual special de îngrijire. Mimi a descoperit  noua gamă Dove Beauty Blossom Limited Edition (gel de duș nutritiv, loțiune de corp și cremă de corp) pentru o îngrijire specială a pielii în timpul verii. Te vei bucura de o piele fină și catifelată, cu aspect sănătos. Ascult-o pe Mimi!

 

 

Noul gel de duș nutritiv Dove Beauty Blossom Limited Edition (250ml) îți oferă îngrijire specială a pielii în timpul verii. Formula cu Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii – hidratează pielea în profunzime, în timp ce faci duș, iar parfumul delicat de floare de lotus îți lasă o senzație de prospețime.

Pret recomandat: 12,76 lei

Răsfață-ți pielea în timpul verii cu noua loțiune de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition (250 ml) și bucură-te de parfumul delicat de floare de lotus. Datorită formulei cu mentol și sistemului unic DeepCare Complex – un amestec de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat – loțiunea de corp Dove Beauty Blossom hrănește pielea în profunzime* și îți lasă o senzație de prospețime.

Pret recomandat: 20,69 lei

Poartă în geantă crema de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition (75ml) pentru o hidratare rapidă a pielii uscate. Te vei putea bucura de o piele catifelată grație formulei bogat nutritive!

Pret recomandat: 9,78 lei

 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns