Epilare definitivă în doar 3 luni? Se poate cu Derma Perfect de...

Epilare definitivă în doar 3 luni? Se poate cu Derma Perfect de la Rowenta!

0 3294
epilare IPL

Ce-ai spune dacă numai după 6 epilări cu aparatul, acasă, ai scăpa pentru o lungă perioadă de timp de părul nedorit? Miracol? Nu, este Derma Perfect de la Rowenta, care prin tehnologia exclusivă Pulse Active reduce părul vizibil și rapid! Pulse Active trimite un flux de lumină intens pulsată pentru un impact maxim asupra părului. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

Înalta performanță a epilatorului Derma Perfect nu este egalată decât de ultra siguranța oferită pielii și ochilor. Un detector integrat inteligent va ști imediat ce nuanță de piele ai, pentru a se adapta perfect, dar și pentru a bloca impulsul luminos dacă pielea este prea închisă pentru a primi tratamentul. Mai mult, Derma Perfect va ști și când fereastra nu este în contact cu pielea pentru a bloca impulsul luminos, iar filtrul UV performant va avea grijă de ochii tăi, conform standardelor internaționale.

Nu este de mirare că tehnologia folosită de Derma Perfect este susținută pentru eficiența și siguranța sa de Dr. Tina Alster, Fondator al Institutului de Chirurgie Dermatologică cu Laser din Washington. Ea consideră că tratamentul IPL este la fel de eficient ca laserul, permițând să fie aplicată acasă, în deplină siguranță, cu rezultate similare celor dintr-un salon specializat. ”Tehnologia IPL este folosită zilnic de mii de dermatologi din întreaga lume pentru a îndepărta în siguranță părul nedorit. Promovez tratamentul IPL pentru îndepărtarea părului de aproape 2 decenii.”, declară Dr. Alster.

Pornește ofensiva asupra părului nedorit cu Derma Perfect de la Rowenta și în nici 3 luni acesta va capitula!

Derma Perfect IPL: preţ recomandat  – 1249 lei

COMENTARII

Lasă un răspuns