Ești în căutarea unei perechi de pantofi? Uite ce nu-ți spun niciodată...

Ești în căutarea unei perechi de pantofi? Uite ce nu-ți spun niciodată vânzătorii!

0 1246

Ne pregătim deja de primăvară, mai ales că magazinele şi-au expus noile colecţii pentru sezonul cald. Dacă eşti în căutarea unei perechi de pantofi, trebuie să ştii câteva reguli de aur după care să te ghidezi în alegerea ta. Mimi îţi spune 6 lucruri de care să ţii cont şi pe care vânzătorii din magazinele de încălţăminte nu ţi le vor zice niciodată. Ascult-o pe Mimi!

 

Cât să cheltuieşti pe o pereche de pantofi?

Depinde de cât de des vei purta acea pereche de pantofi. Dacă vrei să cumperi încălţăminte pe care o vei purta zilnic sau aproape zilnic, atunci ar fi cazul să alegi produse de calitate şi să nu fii zgârcită la bani. Este in interesul tău să cumperi o pereche de pantofi care să nu se deterioreze după două, trei purtări. Astfel, dai mai mulţi bani, dar ştii că nu vei avea surprize neplăcute. Practic, pantofii te vor ţine cel puţin un sezon, dac[ nu chiar mai mult. Pe de altă parte, dacă ştii că vei purta pantofii doar la ocazii speciale şi de maximum două, trei ori pe an, atunci nu este cazul să investeşti mulţi bani. Purtându-i rar, vor avea o viață mai lungă.

Pantofii, confortabili încă de la început

De multe ori, dacă îi spui unui vânzător atunci când probezi o pereche de pantofi, că îţi sunt puţin cam strâmţi, acesta o să încerce să te convingă să-i cumperi pentru că pantofii se mai lasă în timp. Încălţămintea trebuie să ţi se potrivească la fix! Nu trebuie să fie nici prea strântă, nici prea largă! Comoditatea este primul factor pe care trebuie să-l iei în calcul, iar asta încă din magazin.

Atenţie la măsura pe care o porţi

În timp, măsura pe care o porţi la încălţăminte se modifică, iar asta din cauza oaselor care se pot deforma din diferite cauze: picioarele se pot umfla atunci când eşti însărcinată, oasele se pot deforma din cauza încălţămintei nepotrivite sau a papucilor flip-flop care au talpa foarte subţire etc. Aşa că este recomandat să cumperi în funcţie nu neapărat de numărul pe care ştii că îl porţi, ci în funcţie de cât de comozi sunt pantofii. mai mult, trebuie să știi că încălțămintea are calapoade diferite. Dacă probezi două perechi de pantofi nr. 37 este foarte posibil ca una dintre ele să nu-ți vină. Alege un număr mai mare sau mai mic, în funcție de cum te simți în pantofii respectivi.

magazin decathlon

Foloseşte branţuri

Dacă te-ai îndrăgostit de perechea de pantofi pe care ai vazut-o în vitrină dar, după ce ai probat-o, ai constatat că îţi este puţin mare, poţi rezolva uşor problema. Cumpără branţuri care pot ajusta mărimea acestora.  Dar atentie! Pantofii nu trebuie să-ți sară din picior, pentru că nu vei rezolva problema cu branțuri. Ei trebuie să-ți fie doar foarte puțin largi.

Cumpără pantofi cu toc de 4 cm

Fiecare femeie îşi doreşte o pereche de pantofi cu toc înalt însă trebuie să ştii că tocul peste 4 cm cauzează, în timp, afecţiuni ale oaselor piciorului, şoldului, coloanei vertebrale şi muşchilor.

Cumpără pantofi din piele. Vei economisi bani!

Este mai avantajos din punct de vedere financiar să achiziţionezi încălţăminte din piele naturală decât din imitaţie din piele. Pielea naturală se va deteriora mult mai greu şi tu vei putea păstra pantofii ca noi mult mai multă vreme. Pe când, o pereche din imitaţie din piele se va deteriora imediat. Astfel, vei fi nevoită să cheştuieşti din nou bani pentru a cumpăra din nou încălţăminte. Este indicat să dai mai mulţi bani pe un produs de calitate decât să cumperi lunar pantofi care nu rezistă în timp.

Nu uita să ceri bonul fiscal!

Solicită ca pantofii să fie ambalați în cutia lor originală și să ți se dea fon fiscal! Astfel, vei putea să-i înapoiezi în cazul în care nu te simți bine în ei!

Vânzătorii din magazine nu îţi vor spune niciodată aceste lucruri pentru că ei nu ştiu cum să-şi vândă mai repede marfa, indiferent de calitatea acesteia. Aşa că, înainte de a merge la cumpărături, gândeşte-te de două ori înainte de a achiziţiona un produs.

COMENTARII

Lasă un răspuns