Eşti plinuţă? Uite ce rochie să porţi în funcţie de forma corpului!

Eşti plinuţă? Uite ce rochie să porţi în funcţie de forma corpului!

0 2356

Nu te lauzi cu o siluetă de manechin, însă formele tale sunt apetisante şi extrem de sexy. Eşti o femeie după care întorc capul mulţi bărbaţi. Iar dacă ştii care sunt hainele care-ţi avantajează cel mai bine silueta, atunci vei frânge multe inimi. Iată mai jos cum să te îmbraci în această vară în funcţie de forma corpului tău!

silueta clepsidraSiluetă sub formă de clepsidră

Ai bust şi şolduri proeminente, iar talia este foarte bine conturată. Acest tip de siluetă este avantajat de rochiile până la genunchi sau sub genunchi, strânse pe talie şi bogate în partea de jos, chiar puţin bufante.

femeie bustBust proeminent

Te avantajează rochiile petrecute, care nu îţi scot în evidenţă sânii dar nici nu-i acoperă. Decolteul nu este foarte adânc, dar lasă loc imaginaţiei. Rochiile petrecute îţi accentuează talia, un lucru important dacă ai bustul mare.

silueta sub forma de marSilueta sub formă de măr

Silueta sub formă de măr presupune umeri şi şolduri mici dar abdomen proeminent. Proporţiile sunt mai mari în partea de mijloc a corpului tău, faţă de partea de sus şi jos. Te avantajează rochiile drepte, sub formă de sac. Ele îţi ascund abdomenul, dar îţi pun în evidenţă picioarele. Recomandat e să porţi pantofi cu toc.

silueta sub forma de paraSilueta sub formă de pară

Ai umerii înguşti şi şoldurile largi. Poartă o fustă creion! Ai crede că nu te avantajează, însă formele tale nu ar trebui ascunse. Poţi asorta fusta cu o bluză până în talie. Vei fi foarte sexy!

silueta rectangularaSiluetă rectangulară

Nu te poţi lăuda cu forme proeminente şi nici cu o talie pronunţată. Proporţiile corpului tău sunt egale: umerii şi şoldurile sunt cam de aceleaşi dimensiuni. Te avantajează un top scurt până în talie sau deasupra taliei şi pantaloni.

COMENTARII

Lasă un răspuns