Ești singură de Valentine’s Day? Uite cum să-ți faci ziua minunată!

Ești singură de Valentine’s Day? Uite cum să-ți faci ziua minunată!

0 2169

Să fii singură de Valentine’s Day nu este tocmai o situație fericită, însă nici nu trebuie să faci din asta o dramă. Această zi, în care se sărbătorește iubirea, poate fi perfectă și pentru tine. Important este să știi exact cum să-ți planifici timpul și cum să te organizezi pentru a te simți minunat. Uite cum te poți distra!

femeie sala gymDimineața, mergi la sală

În acest an, ziua de 14 Februarie va fi sărbătorită într-o zi de sâmbătă, motiv pentru care tu vei avea tot timpul să te răsfeți și să faci exact ce îți dorești. Poți începe ziua trezindu-te mai târziu dimineața, este week-end deci, poți lenevi liniștită în pat după pofta inimii. Apoi, poți începe programul cu o ședință la sală, care te va menține în formă întreaga zi. Mișcarea, activitatea și exercițiile fizice cresc nivelul de serotonină și te vor face să ai o stare generală excelentă. Nu mai spunem că sportul, în general, alungă stresul și combate anxietatea.

Continuă ziua cu o ședință SPA

Următoarea oprire ar putea fi la un salon SPA unde să fii răsfățată cu un masaj relaxant, tratamente faciale, detoxifiante sau împachetări corporale cu ciocolată. Poți opta pentru aromoterapie sau pentru alte servicii care ar putea să te relaxeze și să te binedispună.

Următoarea oprire: la manichiură și pedichiură

Dacă nu ai un iubit, asta nu înseamnă că îți neglijezi manichiura și pedichiura. Așa că, dacă nu ai mai dat de mult pe la salon, este cazul să o faci acum. Tot în această zi pot da o fugă și la coafor pentru un o schimbare de look, o tunsoare nouă sau pentru a-ți vopsi părul.

femeie care mananca brioseRenunță la dieta și mănâncă ceva ce-ți place

Nu se va întâmpla nici o tragedie dacă în această zi vei renunța la dietă și vei mânca orice îți dorești. Așa că, răsfață-te azi cu ciocolată, înghețată, bomboane sau poate îți face cu ochiul un meniu generos de la un magazin fastfood. Nu te judecă nimeni deci, îți poți permite o mică escapadă culinară în această zi.

femeie cumparaturiHai la shopping!

Se spune că o sesiune de shopping este un tratament minune împotriva anxietății. Deci, hai la shopping! În această perioadă a anului, vei găsi reduceri din colecția de iarnă, dar vei putea alege și produse din noile colecții de haine scoase recent la vânzare. Intră în magazine, caută ce-ți dorești, cumpărăr ce-ți place și nu te grăbi! Aceasta este ziua în care te relaxezi și îți faci toate poftele.

femei care danseaza in clubHai în club!

Ziua poate fi încheiată alături de prietenele tale într-un club sau chair la tine acasă, unde poți organiza o petrecere în pijamale. Recomandat ar fi, totuși, să ieși seara din casă – într-un club ai mari șanse să-ți găsești jumătatea.

Evită ieșirile în parc, la film sau la restaurant

Ce ar trebui să eviți în această zi pentru a-ți păstra buna dispoziție? Ieșirile în parc, la plimbare, ieșirile la film sau restaurant. În aceste locuri, șansele de a zări cupluri îndrăgostite sunt extrem de mari, iar tu nu trebuie să asiști la dulcegăriile altora. Nu acum, cel puțin. În parc, îi vei vedea îndrăgostiți stând pe bancă îmbrățișați și sărutându-se. La restaurant, îi vei vedea cum iau o cină romantincă. Dacă mergi la film, atenție! În această perioadă este posibil să ruleze filme romantice și de dragoste care îți vor face mai mult rău decât bine.

COMENTARII

Lasă un răspuns