Ești singură? Hai să te îndrăgostești de Valentine’s Day!

Ești singură? Hai să te îndrăgostești de Valentine’s Day!

0 2262

Se apropie Valentine’s Day, iar tu ești încă singură? Hai să-ți întâlnești jumătatea participând la un eveniment dedicat persoanelor single care își doresc o relație de lungă durată! Nu, nu este vorba despre un eveniment blind-date, ci despre o serie de workshop-uri prin intermediul cărora poți socializa și poți cunoaște persoane noi.  Iată tot ce trebuie să știi!

Happy 2 este un proiect sub forma unor evenimente de socializare pentru persoanele singure, care își caută jumătatea. Dacă vrei să te îndrăgostești de Valentine’s Day vino la întâlnire!

Proiectul Happy 2 presupune organizarea unor evenimente ample, în care se facilitează cunoașterea persoanelor care vor să-și întemeieze o relație durabilă, bazată pe valori și scopuri comune. Aceste evenimente vor beneficia de interactivitate și vor avea elemente de dating, workshop, jocuri și socializare. În acest fel, vei putea observa persoane în diverse ipostaze și vei putea decide dacă vrei să le cunoști cu adevărat, ținând cont de o primă impresie dintr-o seară relaxantă.

În cadrul serilor de socializare vor exista mai multe elemente: discuții face to face, facilitate în așa fel încât fiecare femeie să poată discuta cu fiecare bărbat prezent, scurte intervenții susținute de psihologi specializați în relații de cuplu, jocuri de socializare pentru o atmosferă veselă și destinsă. În tot acest timp, participanții vor fi puși în situația de a interacționa unii cu alții și, în acest fel, vor ajuge să se cunoască într-un mod care să nu le provoace stânjeneala tipică unor evenimente dedicate persoanelor single.

De asemenea, vor fi organizate petreceri tematice care vor oferi momente creative și vesele pentru o mai bună cunoaștere a celor de lângă tine. Primul workshop de acest gen, care te va pune în temă cu profilele de personalitate și compatibilitate îți va oferi o detaliere exactă a tot ceea ce se întâmplă în serile de socializare.

Când se organizează  workshop-urile?

Sâmbătă, 14 februarie 2015, între orele 15.00-17.00

Duminică 15 februarie 2015, între orele 14.00-16.00

Sâmbătă, 21 februarie 2015, între orele 17.00-19.00

Prima petrecere ce va urma acestor workshop-uri va avea loc pe data de 28 februarie.

COMENTARII

Lasă un răspuns