Farmec te ajuta sa lupti impotriva insectelor nedorite din casa

Farmec te ajuta sa lupti impotriva insectelor nedorite din casa

0 1446

Vara, unul dintre marile inconveniene ale caldurii si temperaturilor excesive este aparitia insectelor care ne invadeaza locuintele: tantari, gandaci, molii, muste etc. Pentru a invinge in lupta impotriva insectelor Mimi a decoperit noua gama de insecticide Insect – Tox de la Farmec. Ascult-o pe Mimi!

Farmec-Cluj Napoca lansează gama unitară de insecticide Insect-Tox, care include patru produse, cu formulări sigure, acţiune instantă şi efect de lungă durată, destinate combaterii insectelor – Insect-Tox Muşte şi Ţânţari, Insect-Tox Furnici şi Gândaci, Insect-Tox Moli-Mor, Insect-Tox Universal. Gama Insect-Tox are un ambalaj nou, modern, iar capacul are butonul încorporat, devenind astfel mult mai uşor de utilizat.

Odată cu venirea sezonului călduros, încep să apară din ce în ce mai multe insecte, care devin o neplăcere pentru fiecare dintre noi şi care sunt o problemă de care ne este din foarte greu să scăpăm.

 

 

 

 

Insect-Tox Muşte şi Ţânţari acţionează instantaneu asupra ţânţarilor şi muştelor dintr-o încăpere cu o eficienţă maximă şi cu un efect de lungă durată. Produsul trebuie pulverizat întotdeauna în aer timp de aproximativ 10 secunde, după care se părăseşte încăperea, care trebuie aerisită după 15 minute. Preţ: 12 lei + TVA.

 

 

 

 

 

 

 

Insect-Tox Furnici şi Gândaci are o formulă sigură şi o acţiune instantanee împotriva tuturor insectelor târâtoare şi un efect îndelungat în locurile în care a fost aplicat. Produsul se pulverizează direct pe suprafeţele şi locurile unde pot fi găsite intesctele. Preţ: 12 lei + TVA.

 

 

 

 

 

 

 

Insect-Tox Moli-Mor combate moliile indiferent de starea lor de dezvoltare, fie că sunt adulte sau în stare de larvă şi are un efect îndelungat. Produsul îndepărtează moliile instantaneu datorită acţiunii de repelent a uleiului eteric şi conţine un parfum plăcut de lavandă. Preţ: 22,3 lei + TVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Insect-Tox Universal are un spectru foarte larg de acţiune şi un efect rapid şi de lungă durată, îndepărtând toate tipurile de insecte, atât pe cele târâtoare, cât şi pe cele zburătoare. Preţ: 12 lei + TVA.

Produsele sunt disponibile în doze de 300 ml, cu capac cu buton încorporat şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri şi în magazinele tradiţionale.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns