„Femeia cu barbă” a făcut senzaţie pe covorul roşu, la «Globurile de...

„Femeia cu barbă” a făcut senzaţie pe covorul roşu, la «Globurile de Aur» 2015

0 3342

Imaginea în care pozează Conchita Wurst nu mai şochează ca la început, iar apariţia ei la decernarea «Globurilor de Aur» 2015, cel mai important eveniment din istoria cinematografiei după Oscaruri, nu a fost pentru nimeni o surpriză. Dimpotrivă! Conchita a făcut senzaţie pe covorul roşu!

ConchitaWurst

La decernarea premiilor «Globurile de Aur» 2015, Conchita Wurst, celebrul tarvestit austriac, a atras toate privirile purtând o rochie absolut senzaţională, care, cu siguranţă, a stârnit mari gelozii în sufletul multor celebrităţi prezente la eveniment.

Este vorba despre o rochie lungă, din catifea verde, cu şliţ adânc în partea din faţă şi o bustieră roz pal care i-a transformat radical look-ul într-unul delicat şi feminin. Rochia a fost accesorizată cu o curea care i-a pus cântăreţei în valoare talia extrem de pronunţată. Conchita a mai ales o pereche de pantofi cu toc în culori nude şi o geantă plic. „Încercaţi întotdeauna să vedeţi dincolo de cortină”, şi-a îndemnat ea fanii pe contul de Facebook.

mesaj conchita

Cu ocazia decernării premiilor «Globurile de Aur», artista a dorit să transmită întregii lumi un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de Twitter. „Globurile de Aur reprezintă un eveniment care aduce toată strălucirea hollywoodiană în casele de pe întreaga planetă. Însă, să nu uităm că astfel de evenimente sunt manifestări ale diversităţii şi ale seriozităţii din zona divertismentului, ca forme de artă. Incidentele din ultima vreme din Europa ne-au arătat că libertatea de exprimare se află sub asediu. Să ne unim şi să continuăm împreună lupta noastră neîntreruptă pentru pace şi libertate – şi pentru libertatea de exprimare!” Artista a adresat acest mesaj în contextual întâmplărilor petrecute recent în Franţa, când mai mulţi ziarişti de la revista satirică «Charlie Hebdo» au fost ucişi de terorişti musulmani.

Conchita Wurst, pe numele său adevărat Thomas Neuwirth sau “femeia cu barbă” a câştigat anul trecut concursul Eurovizion.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns