Fii sexy de Valentine’s Day! Uite cum să-ţi confecţionezi singură un sutien...

Fii sexy de Valentine’s Day! Uite cum să-ţi confecţionezi singură un sutien din bomboane!

0 1424

O lenjerie intimă delicioasă şi la propriu şi la figurat! Te-ai gândit că poate fi chiar a ta? Pentru că se apropie sărbătoarea dragostei, fă-i iubitului tău o surpriză şi poartă un sutien “dulce” confecţionat din bomboane. Cu siguranţă veţi avea parte de o noapte firbinte pe care n-o veţi uita prea uşor. Mimi îţi spune ce ai de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

De ce ustensile ai nevoie: Bomboane mici sub forma de mărgeluţe; Panglică subţire de culoare roz; Panglică lată de culoare roz; Foarfecă;

 

Foto 1


                 Foto 2

Pasul 1

Taie elasticul pe care sunt înşirate bomboanele (foto1) şi adună-le pe toate într-o grămăjoară ca să-ţi fie cât mai la îndemână (foto2)

 

Foto 3

Pasul 2

Taie o bucată din panglica subţire suficient de lungă pentru a contura un triunghi pe măsura sânilor tăi. Introdu prima bomboană şi fixeaz-o bine într-un nod, pentru a nu ieşi de pe fir. Atenţie! Fă nodul în aşa fel încât să-ţi rămână o bucată din panglică în afară. (foto 3).

 

Foto 4

Foto 5

Pasul 3

Introdu apoi alte bomboane până când completezi prima latură a triunghiului, apoi fă al doilea nod. Continuă, pe acelaşi fir de panglică, cu cea de-a doua latură, iar la capătul acesteia mai fă un nod (foto 4).  Urmează latura a treia a triunghiului. Când ai ajuns la capăt, trebuie să înnozi restul de panglică rămasă, unind, practic, prima latură cu ultima. (foto 5)

 

Foto 6

Foto 7

Pasul 4

Acum se va umple cupa sutienului şi va trebui să porneşti de la baza triunghiului. Taie o bucată de panglică subţire, puţin mai lungă decât baza cupei şi introdu pe ea mărgeluţele. Când ai terminat primul rând, leagă cele două capete ale panglicii de două dintre laturile cupei, făcând două noduri. (Foto 6). Continuă până când ajungi la vârful de sus al cupei. (foto 7) Atenţie! Bucăţile de panglică trebuie să fie din ce în ce mai scurte, iar bomboanele din ce în ce mai puţine. Restul de panglică rămasă se va tăia la sfârşit cu foarfeca. Apoi repetă operaţiunea pentru cea de-a doua cupă.

 

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Pasul 5

Cele două cupe se vor prinde între ele cu o panglică mai groasă tot prin două noduri (foto 8 ) Acum, tot cu ajutorul unei panglici groase vom face bretelele sutienului. Un capăt al panglicii se leagă de vârful de sus al unei cupe printr-un nod. Celălalt capăt se prinde de vârful de sus al celeilalte cupe printr-o fudiţă (pentru a putea da jos sutienul). (foto 9) Alte două bucăţi de panglică se vor prinde de alte două colţuri ale cupelor. Aceste bucăţi de panglică trebuie să fie suficient de lungi în aşa fel încât să le poţi lega la spate cu o altă fundiţă. (foto 10)

COMENTARII

Lasă un răspuns