Filmul românesc „America, venim!” – în cinematografe din 19 septembrie

Filmul românesc „America, venim!” – în cinematografe din 19 septembrie

0 1147

Transilvania Film împreună cu Ro-Image anunţă lansarea posterului oficial al filmului America, venim! În regia lui Răzvan Săvescu. Comedia de neratat a toamnei va avea premiera naţională pe 19 septembrie.

Pentru afişul realizat împreună cu tânăra şi creativa echipă de la good Hands s-a lucrat intens timp de patru săptămâni fiind nevoie de nu mai puţin de cinci şedinţe foto. Fotografiile au fost realizate în studioul Bracaj de către Adi Marineci.

„America, venim!” pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima data la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum şi lipsa noţiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, și este completată perfect de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.

America, venim 010

În peliculă o vom vedea pe actriţa croată Mira Furlan

În rolurile principale spectatorii îi vor recunoaște pe Mihai Călin, Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, cunoscuți publicului pentru rolurile din serialul de televiziune Las Fierbinți, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim. Un alt punct de interes îl constituie participarea specială a celebrei actrițe de origine croată, Mira Furlan, stabilită în prezent în Los Angeles. Actrița a avut roluri principale în peste 25 de producții cinematografice semnificative, printre care menționăm filmele din seria Babylon 5, precum şi Tata în călătorie de serviciu în regia lui Emir Kusturica.

America, venim 011

Sinopsis:

Cinci actori împreună cu directorul teatrului traversează oceanul pentru a susține un spectacol la New York, la invitația consulatului român. Nu totul merge însă conform planului, astfel că actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român, stabilit în SUA de mulți ani, care le promite un turneu de senzație la comunitățile de români din diaspora americană. Aventura americană  în care pornesc îi pune în fața unor situații greu de imaginat, pline de haz românesc.

COMENTARII

Lasă un răspuns