Florin Piersic jr, în “Freak Show” la Teatrul Naţional Bucureşti

Florin Piersic jr, în “Freak Show” la Teatrul Naţional Bucureşti

0 1725

După succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obţinut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic jr. revine pe scenă cu spectacolul FREAK SHOW. Astfel, la final de an, pe 28 decembrie 2015, de la orele 20.00, spectatorii bucureşteni sunt invitaţi la Teatrul Naţional – Sala Pictură – pentru a viziona un one-man-show unic în România.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia şi interpretarea sa, Freak Show este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să ţină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenţi vor avea ocazia să urmărească evoluţia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr. le aduce în lumina reflectoarelor. Pemiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

Afis_Freak_Show_TNB

În 2014, Freak Show a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (Bucureşti – Premiul Special al Juriului, secţiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galaţi).

Freak Show a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Montreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franţa (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) şi a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naţionale din Timişoara.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureşti, la Librăria Mihai Eminescu şi online pe ticketnet.ro, bilet.ro, startickets.ro şi biletoo.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc: 30 de lei categoria II şi 50 de lei categoria I.

COMENTARII

Lasă un răspuns