Sfaturi pentru bărbați: Cum să-ți petreci Campionatul Mondial de Fotbal în tihnă

Sfaturi pentru bărbați: Cum să-ți petreci Campionatul Mondial de Fotbal în tihnă

0 1529
barbat fotbal tv

Dragilor, peste două săptămâni începe nebunia!!! Știu, de abia așteptați Campionatul Mondial de Fotbal dar, dacă nu aveți grijă, s-ar putea ca bucuria să vă fie umbrită. Pentru că cel mai mare dușman al vostru, care se va dezlănțui ca o furtună de vară, ar putea fi chiar iubita sau soția neglijată. Îți voi spune mai jos cam ce ar trebui să faci ca să te poți bucura în tihnă de meciuri, iar consoarta să fie fericită.

În această perioadă încercați să nu vă supărați soțiile sau iubitele! Nu de alta, dar meciurile țin o lună de zile și tot o lună de zile s-ar putea să fiți privați și voi de una, alta…Veți petrece ore bune la terase, prin baruri sau puburi, iar când veți veni acasă veți dori o mâncare caldă, o vorbă bună, o îmbrățișare. Nu ar fi păcat să dormiți la ușă? Așa că obișnuiți-vă de pe acum cu ideea compromisului. Ca să fie toată lumea mulțumită.

barbat beat

Mai ușor cu băutura – Nu consuma alcool în cantități industriale pentru că s-ar putea lăsa cu scandal mare. Iar tu, în loc să te bucuri de această perioadă, vei fi nevoit să dai explicații peste explicații. Nu asta ar fi problema, ci faptul că nu-ți vei mai găsi cuvintele și nu-ți vei mai aminti discursul pregătit pe când încă erai treaz…

Nu cheltui banii la pariuri – Să cheltuiești la pariuri este una dintre greșelile capitale. Vei fi mâncat de viu!!! Pariază pe sume mici și încearcă s-o faci mai rar. Știu, e greu, dar abține-te!

Nu veni acasă la trei dimineața – După meci vei dori să mai stai la „una mică”. Vezi să fie una, maximum două..nu șapte! Dacă soția sau iubita te așteaptă acasă, nu veni în toiul nopții pentru că s-ar putea să găsești zăvorul pus la ușă.  Și vei dormi pe la rude, prieteni, prin vecini sau chiar pe preș..

Nu veni supărat acasă! Pentru că soției tale puțin îi pasă că echipa ta a pierdut cu 3 la 0. Nu te aștepta să înțeleagă ce simți. Așa că încearcă să depășești momentul dramatic la care ai asistat și nu veni acasă cu o falcă-n cer și cu una-n pământ. Dacă nu vrei ca iubita ta să se transforme…

Atenție la siluetă – Nici unei femei nu-i va conveni ca iubitul sau soțul să pună pe el într-o lună cinci burți. Burta de la bere, burta de la alune, burta de la cipsuri și încă vreo două combinate…Berea în asociere cu aceste ronțăieli te va îngrășa cu câteva kilograme bune.

Pune de pe acum bani deoparte – Dacă ea va dori să-și cumpere un ruj, o rochie, o pereche de sandale sau pantofi și nu veți avea bani pentru că i-ai cheltuit la pariuri, la terase, pe taxiuri sau pe baxuri de bere s-ar putea să ai o mare problemă. Încearcă să strângi de pe acum – deși e cam târziu – bani pentru această distracție și nu da iama în bugetul familiei.

femei cumparaturi

Trimite-o la shopping– Vrei s-o faci fericită? Vrei să nu te mai sune din sfert în sfert de oră ca să te întrebe când vii acasă? Fă-i în ziua unui meci important pentru tine o surpriză: trimite-o la shopping! Evident, cu cardul tău de credit..O pereche de pantofi, o rochie, un parfum..vor îmblânzi și cea mai înverșunată scorpie.

Fă-i cadou o minivacanță la mare – Dacă te ține buzunarul, ar trebui să încerci și această variantă. Îți recomand s-o trimiți la mare în semifinale – meciuri extrem de importante pe care nu vei dori să le ratezi din cauza unei crize de nervi. Doamne ferește de una ca asta! Poate stă pe litoral până după finală, mai știi? Așa că bagă adânc mâna în buzunar și fă-ți soția fericită.

Nu uita de flori și alte dulcegării – Micile gesturi de iubire, de tandrețe, romantice te vor ajuta enorm. Să știi că o femeie apreciază de foarte multe ori aceste „mici nimicuri”. Un buchet de flori, un tort de ciocolată, de înghețată (vezi să nu fie la dietă că ai încurcat-o) o ieșire (sau mai multe) în doi la film, în parc, la o terasă, în vizită la prieteni. Nu uita că și soția ta trebuie să iasă în lume.

Ține-o ocupată – Știi că-și dorește foarte mult un smartphone? Ce mai aștepți? Telefoane android găsești pe toate drumurile, în orice magazin. Noua jucărie o va ține ocupată o perioadă de timp și va sta cuminte, lângă tine, pe canapea butonând de zor cu prietenele, iar tu te vei bucura de meciuri nederanjat. Dacă nu știi ce să cumperi, caută pe net câteva informații despre diferențele dintre androit vs ios. Însă, cel mai bine ar fi să afli chiar de la ea ce-și dorește.

fani fotbal pub

Nu o lua cu tine la meciuri – Una dintre cele mai mari greșeli este să-ți iei consoarta cu tine la terasă, să vedeți meciurile împreună. Dacă știi că soția ta nu are nici cel mai mic interes pentru un astfel de sport, nu face greșeala asta! Vei regreta amarnic!  În primul rând, prietenii tăi vor face glume pe seama ta. Și pe bună dreptate. Și eu aș face în locul lor. Și nu-ți va pica bine. În al doilea rând, femeia va dori să discute cu tine diverse, cum o faceți în mod normal când ieșiți undeva. Va fi foarte frustrată pentru că nu o vei băga în seamă, îi vei răspunde pe fugă și distrat. Ca să nu se plictisească s-ar putea să înceapă să pună întrebări de genul: „Cine este jucătorul ăla?” „Cum îl cheamă pe jucătorul ăsta?” „Ce echipe joacă?” „Când se joacă returul?” Sau să exclame în gura mare: „Ce frumos este jucătorul ăsta!” „Ce mușchi are jucătorul ăla!” „Țin cu rușii pentru că sunt sexy!” „Ăsta o avea iubită?” „N-a fost fault! Am văzut eu!” Mai rău -s-ar putea să fie dacă femeia ține cu o echipă, iar tu împreună cu restul prietenilor de la masă țineți cu cealaltă echipă.

Cumpără un televizor, va fi mai ieftin – În preajma marilor evenimente sportive se ieftinesc televizoarele. În magazine vei vedea prețuri mai mici, promoții și discount-uri – într-un cuvânt oferte foarte atrăgătoare. Dacă ai nevoie de un televizor nou, mai mare sau mai performant acum este momentul să-l cumperi. Nu amâna! Riști să ți se strice cel vechi și pierzi și promoțiile de acum. Dacă iei un televizor și plătești cu cardul credit, s-ar putea să beneficiezi de mai multe rate decât în mod normal. Atenție! Nu lua din magazine online deoarece s-ar putea să nu primești produsul în timp util. Nu ai vrea să înceapă Campionatul, iar tu încă să mai aștepți televizorul care întârzie din cauza comenzilor prea multe.

Plătește cablul tv sau internet – Ar fi o adevărată tragedie să înceapă Campionatul, iar cei de la cablu să-ți taie semnalul pe motiv de neplată. Achită abonamentul din timp!

Fă rezervare la terase – Terasele, barurile și puburile vor fi pline până la refuz de clienți care vor dori să urmărească meciurile și să se delecteze cu câteva beri reci. Dacă nu faci rezevare din timp, nu vei mai prinde nici un loc. Vei avea parte doar de unul singur: cel de pe canapea, alături de consoarta îmbufnată.

femeie fericita

Sfaturi pentru femei: Dragelor, peste fix două săptămâni începe nebunia! Pregătiți-vă sufletește pentru o lună în care soțul sau iubitul vostru se va transforma subit într-un gremlin care tocmai a fost udat cu apă. Pentru că acest animăluț plușat și drăgălaș, bun la casa omului, se va transforma – precum în film – într-un monstruleț. Va veni acasă târziu, poate chiar ușor „afumat”, va fi uneori nervos, irascibil, obosit, frustrat, bucuros, fericit. Va tipa mult, uneori poate vei auzi și cuvinte mai deocheate, va da din cap, mâini și picioare necontrolat, va striga, va sări, va țopăi, va râgâi de la bere și va sforăi noaptea din cauza oboselii și a epuizării emoționale. Va cheltui mai mulți bani și-ți va umple casa cu baxuri de bere, cutii goale de pizza, sticle și pungi cu diverse ronțăieli. Va fi distrat, neatent și surd. Pentru că nu te va auzi, nu te va mai băga atât de mult în seamă și nu va mai fi atât de atent la nevoile tale. Nu va ști nimic altceva decât fotbal. Va vorbi numai despre fotbal, va visa fotbal, va respira fotbal. Un singur sfat vă dau. Profitați din plin! Ieșiți cu prietenele în oraș, în club, la o petrecere, dați o fugă la munte sau la mare, plecați cu copiii la țară, plimbați-vă, citiți o carte, mergeți la un film, la sală, la piscină, mergeți mai des la salon. Faceți ce vă doriți pentru că și voi aveți nevoie de timp pentru voi. Și nu uitați, este doar o fază prin care gremlinul vostru trece, pentru că pe la jumătatea lui iulie lucrurile vor reveni la normal, iar el va fi din nou cuminte și pufos. Da!

COMENTARII

Lasă un răspuns