Modelul Kendall Jenner a șocat pe covorul roșu cu o rochie prin...

Modelul Kendall Jenner a șocat pe covorul roșu cu o rochie prin care s-a văzut aproape totul!

0 2143

Rochia cu crăpătură nu mai este o noutate, fiind adoptată de foarte multe vedete și celebrități, de-a lungul timpului, în aparițiile pe covorul roșu . Însă, indiferent de cât de bine ai arăta, indiferent de silueta perfectă pe care o ai, ce este mult, este prea mult! Uite în ce ținută a pozat fotomodelul Kendall Jenner!

 

Cum spuneam, nu este o noutate, am văzut-o pe covorul roșu de nenumărate ori, pe podiumurile de modă și pe coperta revistelor fashion. Rochia cu crăpătură într-o parte a fost aleasă de Anja Rubik la Met Gala 2012, vedeta purtând o creație Anthony Vaccarello, de Angelina Jolie la Oscarurile din același an dar și de Gwyneth Paltrow care a pozat, într-o ținută semnată tot Antony Vaccarello, pe coperta revistei Bazzar’s.

Însă, se pare, această rochie atât de râvnită nu mai este la mare căutare. Pentru că ultima apariție a fost cu adevărat impresionantă. Vorbim despre fotomodelul și starul tv Kendall Jenner care a pășit pe covorul roșu într-o rochie nu cu una, ci cu două crăpături, marca Fausto Puglisi. O creație superbă, completată de accesorii florale, rochia a fost vedeta incontestabilă a serii. Bineînțeles, cea care a  purtat-o a fost și ea în centrul atenție, toți ochii fiind ațintiți către picioarele sale interminabile. Un look fabulos, recunoaștem. Însă chiar era nevoie de două crăpături pentru a atrage atenția? Se pare că da!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns