Gală de caritate: Brad Pitt a cântat la tamburină şi a strâns...

Gală de caritate: Brad Pitt a cântat la tamburină şi a strâns 4 milioane de dolari (VIDEO)

Actorul Brad Pitt a acompaniat la tamburină formaţia lui Bruno Mars, care a susţinut un recital în cadrul unei gale caritabile – Make It Right- ce a avut loc recent, la New Orleans. Uite-l pe frumuşel în acţiune!

 

Brad Pitt a participat la gala caritabilă Make It Right, destinată strângerii de fonduri pentru eforturile de reconstrucţie a caselor afectate de uraganul Katrina, din august 2005, ce a distrus 80% din oraşul New Orleans, potrivit revistei Vanity Fair. Actorul a urcat la un moment dat pe scenă şi a cântat la tamburină, alături de Bruno Mars, un cover al melodiei “Like a Sex Machine”, lansată de James Brown în 1971. “Iubesc oraşul New Orleans. (…) Şi sunt extrem de mândru de comunitatea de pe Lower 9th Ward”, a spus Brad Pitt spectatorilor prezenţi la concert.


Sandra Bullock i s-a alăturat apoi lui Brad Pitt pe scenă, pentru a prezenta acţiunea strângerii de fonduri, în urma căreia au fost donate peste 4 milioane de dolari. Brad Pitt a participat la gala caritabilă alături de soţia sa Angelina Jolie. Preţul unui bilet de intrare la evenimentul caritabil Make It Right, ajuns la a doua ediţie, a fost de 2.500 de dolari.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns