George Clooney a devenit tată! Iată camera de spital care a costat...

George Clooney a devenit tată! Iată camera de spital care a costat 9.000 de lire sterline pe noapte

george si amal clooney main

Celebrul actor George Clooney a devenit, zilele trecute, tătic de gemeni. Micuții Alexander și Ella s-au născut într-un spital din Londra – Chelsea and Westminster Hospitaliar apartamentul rezervat a costat aproape 9.000 de lire sterline pe noapte. O sumă pe care actorul a cheltuit-o fără să stea pe gânduri, confortul soției sale și a celor doi copii fiind mai presus de orice.

Purtătorul de cuvânt al cuplului a declarat că cei doi copii sunt sănătoși, iar apoi a glumit spunând că tatăl lor este beat de fericire și va avea nevoie de câteva zile bune să-și revină.

parintii lui george clooney

Pe de altă parte, tatăl actorului, Nick Clooney, a declarat presei că și-a văzut nepoții imediat după naștere, la doar două ore, cu ajutorul platformei Skype. „Copiii sunt superbi! Bineînțeles, și ea (mama lor) este o femeie extrem de frumoasă”. În ceea ce-l privește pe George, tatăl său a făcut și o glumă spunând că actorul „avea ochii sticloși și nu sunt sigur dacă era sau nu treaz”. Bebelușii au părul negru, la fel ca și mama lor și, spun bunicii, seamănă cu George. ”Sunt superbi, iar bunica lor, Nina, jură că au moștenit trăsăturile din partea tatălui”. Nick Clooney și soția sa sunt foarte încântați de numele pe care îl poartă cei doi copii. „Sunt foarte bine alese, ne plac foarte mult și de abia așteptăm să-i strigăm pe nume și să ne răspundă”.

Actorul, împreună cu Amal, soția sa, de profesie avocat, s-au asigurat înainte de naștere că gemenii vor beneficia de cel mai bun tratament, de tot confortul și de toată siguranța pe care banii le pot cumpăra. Astfel, părinții au optat pentru Chelsea and Westminster Hospital și au ales un apartament de lux extrem de costisitor, într-o aripă privată a unității medicale.

camera 4

Apartamentul este dotat cu televizoar cu ecran plat, un pat pentru tătic, articole de toaletă de lux și WiFi de mare viteză.

camera 5

Viitoarea mămică beneficiază de 24 de ore din 24 de ajutor și asistență medicală, atât din partea medicilor, cât și din partea moașei.

camera 3

Cuplul a fost servit cu mâncăruri de lux precum somon afumat și șampanie în valoare de 75 de lire sterline sticla.

camera 2

camera 1

Din staful medical a făcut parte medicul care a asistat-o la naștere și pe Ducesa de Cambridge, când aceasta a născut-o pe prințesa Charlotte.

amal si george clooney

George Clooney (54 de ani) și Amal Clooney (39 de ani) s-au căsătorit în 2014, la Veneția, după cinci luni de când starul din Ocean’s Eleven a cerut-o de soție. Actorul i-a dăruit atunci iubitei sale un inel în valoare de 600.000 de lire sterline. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară prin intermediul unor prieteni comuni, la un eveniment caritabil.

COMENTARII

Lasă un răspuns