Gerovital H3 Derma+, îmbogățită cu noi produse dermatocosmetice! 

Gerovital H3 Derma+, îmbogățită cu noi produse dermatocosmetice! 

0 1697
Farmec-Gerovital-H3

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, extinde gama Gerovital H3 Derma+ prof. Dr. Ana Aslan cu 8 produse noi destinate îngrijirii tenului, corpului și părului. Lansată în luna septembrie 2014, Gerovital H3 Derma+ este concepută de specialiștii Gerovital în colaborare cu experți în domeniul sănătății pentru a răspunde la cel mai înalt nivel nevoilor speciale ale pielii și părului.

Apă Micelară, cremă pentru piele sensibilă și anticuperoză

GH 3 Derma+_ geldusCele 8 noi produse care completează gama Gerovital H3 Derma+, precum întreaga linie de dermatocosmetice, acționează dual la nivelul pielii, având, pe lângă rolul estetic, și pe cel de tratare sau accelerare a procesului de vindecare a anumitor afecțiuni. Astfel, pentru îngrijirea pielii delicate a feței, a fost creată Apa micelară care împrospătează tenul, asigurându-i o demachiere blândă și reducând inflamațiile, precum și consecințele lor nedorite cum ar fi înroșirea sau durerea. De asemenea, Crema pentru piele cu roșeață și scuame neutralizează petele roșii de piele descuamată specifice dermatitei seboreice, întărindu-i sistemul natural de apărare, iar elemente ca Extractul de salcie neagră îndepărtează eficient scuamele, redând aspectul sănătos al pielii. Crema anticuperozică hidratantă SPF 10 calmează iritațiile și senzațiile de disconfort, având efect antiinflamator și ajutând inclusiv la mascarea roșeții. În plus, Untul shea și Uleiul Inca Omega din componența sa emoliează și protejează pielea împotriva variaţiilor de temperatură şi umiditate.

Gel de duș și cremă de corp pentru piele uscată

Pentru îngrijirea corpului, gama se îmbogățește cu două produse noi, printre care Gelul de duș cremă concentrată ce curăță delicat pielea sensibilă și uscată, asigurându-i protecție și hidratare intensă, de lungă durată. Alături de acesta, Crema corp pentru piele uscată are efect emolient, calmând senzațiile de mâncărime, îmbunătățindu-i elasticitatea și contribuind la regenerarea rapidă a pielii. Aceste produse pot fi folosite și de persoanele care suferă de psoriazis.

Șampon reparator și antiseboreic

Pentru sănătatea scalpului și frumusețea părului au fost concepute două noi dermatocosmetice: Șamponul cremă nutrireparator care reface părul în profunzime, hrănind și întărind firul de păr de la rădăcină până la vârf și Șamponul sebocorector  ce răspunde nevoilor  părului gras, redându-i vitalitatea  și prospețimea. Mai mult, datorită formulei sale unice cu o concentrație foarte mare de argilă naturală ce remineralizează firul de păr, Șamponul sebocorector crește intervalul de timp între spălări.

Cremă pentru îngrijirea pielii bebelușilor

Noutatea absolută a gamei o constituie Crema pentru copii, dedicată îngrijirii și protecției pielii sensibile din zona scutecului, a sugarilor şi copiilor mici. Formularea sa delicată de tip emulsie o face ideală pentru pielea bebelușilor, asigurând formarea unui strat protector impermeabil de cremă, ce se constituie ca o barieră fizică între piele şi scutec. Aplicată în strat generos, la fiecare schimbare a scutecelului, aceasta previne apariția iritațiilor, calmând și reparând pielea sensibilă.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns