Gerovital H3 Evolution – primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic din România

Gerovital H3 Evolution – primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic din România

0 1411

Farmec marchează o premieră în România: primele deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic. Specialiștii Farmec au inovat deodorante care asigură, pe lângă protecția îndelungată sporită, o hidratare intensă pentru pielea sensibilă din zona axiIară.

Deodorantele antiperspirante Gerovital H3 Evolution sunt disponibile în trei sortimente a căror eleganță și feminitate se reflectă atât în denumirile sale, cât și în parfumurile delicate și florale ce le însoțesc.

Dimond for Woman - deodorant mareCombinația unică de ingrediente ce stau la baza noilor produse Gerovital H3 Evolution este rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec. Acidul Hialuronic, un component natural al organismului, ajută deodorantele antiperspirante românești să acționeze dual la nivelul pielii din zona axilară. Astfel, acesta asigură o hidratare optimă zilnică a pielii prin refacerea rezervelor de apă eliminate de organism în urma proceselor de transpirație, estompând în același timp efectele neplăcute ce rezultă în urma acestor procese. În plus, datorită proprietăților sale de hidratare intensă, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect, înlăturând efectelor de piele iritată după epilare sau de piele uscată, acționând direct la nivelul acesteia.

Concepute special pentru pielea sensibilă din zona axilară, deodorantele conțin 0%  parabeni, alcool sau triclosan, sporind astfel nivelul de protecție al epidermei pe durata întregii zile. Mai mult, deodorantele nu lasă urme galbene sau albe pe haine.

Cele trei deodorante antiperspirante românești au parfumuri delicate, dar bine accentuate de note distincte, elegante și feminine, în care se pot regăsi orice stil și orice atitudine.

Astfel, pentru femeile puternice care vor să-și pună în evidență feminitatea bine echilibrată, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine și temperat de o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră. Sapphire for Woman are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal și a câtorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte. Trio-ul este completat de Pearl for  Woman, un deodorant cu note dulci și rotunde, potrivit pentru femeile romantice și caline. O combinație unică de parfumuri fructate și florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc pentru un plus de seducție și frumusețe.

Primele deodorante cu acid hialuronic din România, Gerovital H3 Evolution, sunt produse inovatoare, eficiente și accesibile consumatorilor.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns