Ghid de seducţie: Cum să-l săruţi ca să-l înnebuneşti de plăcere

Ghid de seducţie: Cum să-l săruţi ca să-l înnebuneşti de plăcere

0 79607

Vrei să săruţi ca o adevărată divă? Trebuie să ştii că un sărut pasional cere o implicare totală, nu vorbim numai despre un joc banal cu buzele şi limba. Astfel, trebuie să fii foarte atentă şi la alte aspecte importante precum poziţia corpului tău, la ceea ce faci cu mâinile şi mai ales când. Evident, un sărut ca la carte presupune mişcări ample cu buzele şi limba. Mimi îţi spune tot ce trebuie să ştii pentru a oferi plăcere maximă! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Începutul: încet, tandru, delicat

Sărutul perfect începe uşor, tandru şi se transformă pe parcurs într-un joc pasional de care îţi vei aduce aminte mereu cu plăcere. Sărută-l pe iubitul tău, pentru început, blând, pe vârful buzelor, apoi în colţul buzelor, pe buza de sus şi pe cea de jos. Continuă acest joc până când simţi că el îşi doreşte mai mult. Gura lui îţi aparţine deci fă în aşa fel încât să-i stârneşti dorinţele şi pasiunea. Apoi, joacă-te uşor cu limba lui, mişc-o pe a ta încet, dar nu te bloca pe o singură direcţie pentru că va deveni un “sport” plictisitor.

Atenţie la poziţia corpului

Un sărut perfect nu presupune doar antrenamentul buzelor şi al limbii. Cere mult mai mult decât atât. În primul rând, ai grijă la postura corpului tău. Trebuie să fii uşor depărtată, pentru început trupurile nu au voie să se atingă. Ca să-l faci pe bărbatul de lângă tine să te dorească, trebuie să ai grijă de acest aspect. Apoi, în timp ce lucrurile încep să se precipite, lipeşte-ţi corpul de al lui.

 

Un geamăt uşor face diferenţa

Un sărut mut, fără sunet, este un sărut pe jumătate ratat. Motivul? Un geamăt uşor va stârni pasiune, partenerul tău va şti că eşti în al nouălea cer şi va dori să-ţi ofere şi mai multă plăcere.

 

Mângâierile au un rol foarte important

Şi mâinile au un rol important de jucat în acestă scenă de dragoste. Ele pot face diferenţa între un sărut platonic şi unul de milioane. Strânge-l în braţe pe iubitul tău dar nu foarte tare, încolăceşte-ţi braţele în jurul gâtului său, mângâie-l pe gât, pe păr, pe faţă, picioare, fese. Fă orice îţi place. Atingerile tale nu vor rămâne fără răspuns.

Fii încrezătoare în sex-appeal-ul tău

Când săruţi un bărbat, se presupune că ai încredere atât în el, cât şi în tine însăţi. Încearcă să te relaxezi, gândeşte-te la ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi lasă-te în voia buzelor lui. Fii pasională! Încearcă să nu dai senzaţia că eşti plictisită sau grăbită să pleci. Dar, cel mai important lucru este să crezi în puterile tale de seducţie. Atunci, sărutul tău va fi într-adevăr unul perfect, care va produce plăceri maxime. Nu uita că bărbatul care te sărută o face pentru că te consideră extrem de atrăgătoare şi sexy.

Fii creativă!

Nu te bloca într-o singură direcţie pentru că sărutul s-ar putea să devină foarte plictisitor. Puneţi imaginaţia la contribuţie şi încearcă mişcări diferite. De asemenea, un sărut nu se reduce numai la buze. Sărută-i lobul urechii şi gâtul.

COMENTARII

Lasă un răspuns