Gisele Bündchen, ultima apariție pe podiumul de defilare. Vedeta s-a retras într-un...

Gisele Bündchen, ultima apariție pe podiumul de defilare. Vedeta s-a retras într-un ultim show spectaculos VIDEO

0 2767
gisele main

După o carieră extrem de prolifică în industria modei, care s-a întins pe durata a 20 de ani, top-modelul Gisele Bündchen a urcat pentru ultima dată pe un podium de modă cu ocazia prezentării celei mai recente colecţii a casei Colcci, cu care vedeta braziliană a colaborat încă de la debutul ei în această branşă, informează people.com.

Gisele Bündchen a purtat în timpul acestei prezentări trei ţinute diferite, o rochie portocalie cu un corset asortat, o rochie mini din dantelă albă şi sandale negre şi o pereche de jeanşi cu un tricou alb fără mâneci – pe care era imprimată o fotografie cu ea însăşi în timp ce face yoga -, pentru ultima ei apariţie pe podium.

gisele 1

gisele

La finalul prezentării, toate celelalte modele i s-au alăturat pe podium, purtând tricouri albe pe care era imprimat chipul vedetei braziliene în vârstă de 34 de ani, pentru a onora cariera spectaculoasă a acesteia.

gisele 3

gisele 4

Soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, s-a aflat în primele rânduri ale publicului. Înainte de debutul prezentării, Gisele Bündchen a publicat pe contul ei de pe reţeaua Instagram câteva fotografii din culise, dar şi o fotografie realizată cu ocazia debutului ei în modă, la vârsta de 14 ani.

COMENTARII

Lasă un răspuns