Globurile de Aur 2016: Uite ce rochii au purtat vedetele pe covorul...

Globurile de Aur 2016: Uite ce rochii au purtat vedetele pe covorul roșu!

0 1501

Cea de 73-a gală a premiilor Globul de Aur, care a avut loc, anul acesta, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru ca vedetele internaționale să-și etaleze ținutele care mai de care mai elegante și sofisticate. Pe covorul roșu am putut admira rochii fabuloase, create de designeri celebri și case de modă de renume. Iată ținutele care ne-au atras atenția.

_Jennifer_Lawrence globul de aur 2016Jennifer Lawrence, într-o rochie Dior

Actrița principală din filmul „Jocurile foamei” a atras toate privirile printr-o ținută fabuloasă – o rochie marca Dior, roșie, lungă și dreaptă, cu talia decupată și accesorizată la baza gâtului cu un colier-guler, argintiu. Jennifer Lawrence a fost una dintre starurile cele mai bine îmbrăcate la acest eveniment.

_Jennifer_Lopez globurile de aur 2016Jennifer Lopez, într-o ținută Giambattista Valli

Vedeta se numără și ea printre cele mai bine îmbrăcate staruri, iar rochia aleasă face parte din colecția designerului Giambattista Valli. Este vorba despre un model cu trenă, sofisticat, de culoare muștar și cu o crăpătură adâncă, în lateral, pe piciorul drept. În partea de sus rochia prezintă și o capă care acoperă spatele și umerii. Vedeta a accesorizat acestei ținute bijuterii marca Harry Windston.

_Kate_Hudson globurile de aur 2016Kate Hudson, într-o rochie Michael Kors

Nu ne place ținuta pentru care a optat Kate Hudson, pentru că s-a afișat pe covorul roșu cam dezbrăcată. Actrița din filmul „How to Lose a Guy in 10 Days” ne-a demonstrat încă o dată firea rebelă și open-mind, dar la acest eveniment parcă nu era cazul. Ea a ales un model destul de îndrăzneț, compus dintr-o fustă mulată pe coapse și un top care îi acoperea doar sânii.

Cate_Blanchett globurile de aur 2016Cate Blanchett, într-o ținută Givenchy

O rochie elegantă, distinsă, ca pentru o adevărată doamnă. Dantelă, franjuri și motive florale – toate acestea au completat o ținută cu adevărat regală. Cate Blanchett se numără printre cele mai bine îmbrăcate staruri care au participat la gala Globurilor de Aur 2016.

Alicia_Vikander globurile de aur 2016Alicia Vikander, într-o rochie Louis Vuitton

Actrița și dansatoarea suedeză Alicia Vikander, care a jucat în filmul Danish Girl, a optat pentru un look minimalist, dar nu convențional. La o primă vedere, ai putea compara rochia cu un șorț, însă ținuta este într-adevăr demnă de o gală. Vorbim despre un model care se remarcă prin simplitate și bun gust, într-o culoare albă cu dungi verticale și o curea care evidențiază talia.

_Olivia_Palermo globurile de aur 2016Olivia Palermo, într-o rochie Delpozo

Iată și un model de rochie ieșit din tipare, abstract și neconvențional. Olivia Palermo a purat o rochie cu imprimeuri geometrice și o combinație de culori foarte interesantă: alb – roșu – verde închis. Modelul prezintă buzunare largi, iar partea de jos este bufantă, sub formă de clopot. Ne place foarte mult ținuta pentru că este tinerească, modernă, veselă și emană optimism.

Olivia_Wilde globurile de aur 2016Olivia Wilde, într-o rochie Michael Kors

Actrița și-a pus în evidență silueta de sirenă alegând o rochie pe corp, mulată, în culoarea vinului roșu – marsala. Se observă decolteul foarte adânc, extrem de provocator, care se termină aproape de zona taliei. Ne place ținuta pentru că este elegantă, sexy, dar nu vulgară.

Emilia_Clarke globurile de aur 2016Emilia Clarke, într-o ținută Valentino

Actrița din „Game of Thrones” a purtat o rochie masivă am putea spune, de culoare negră, cu capă lungă și guler înalt. O ținută regală, foarte elegantă, din dantelă și broderie. Parcă prea mult negru și totuși…un model care a stârnit admirația criticilor vestimentari.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns