Hai la concert! Bilete cu reducere la concertul David Bisbal

Hai la concert! Bilete cu reducere la concertul David Bisbal

0 1484

În mai puțin de o lună de zile, latino lover-ul David Bisbal va face furori la Sala Palatului cu energia și farmecul său, dar și cu melodiile de succes ce îl poartă pe marele artist în toate colțurile lumii. „Buleria”, ”Digale” sau ”Corazon Latino” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului „Tu Y Yo”, pe care David Bisbal îl va dărui admiratorilor din România în data de 18 martie, începând cu orele 20.00.

Primăvara debutează nu doar cu muzică live de neuitat, ci și cu vești bune pentru reprezentantele sexului frumos sau chiar pentru domnii care sărbătoresc cu bucurie Ziua Internațională a Femeii! Cu acest prilej, organizatorii concertului David Bisbal au dat startul unei oferte atractive, ce asigură reduceri speciale la toate categoriile de bilete, disponibile pentru concertul din data de 18 martie.

DB_poster

Până pe 8 martie, cei interesați își vor putea procura biletele cu 20% mai mici față de prețurile inițiale. Oferta este disponibilă atât pe platformele online ticketnet.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro și în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, TUI Travel Center, Librăria Mihai Eminescu și la casa de bilete a Sălii Palatului.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre numele celebre ale muzicii latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut 7 turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy și Cel Mai Bun Artist Spaniol din Lume.

Ultimul său album, „Tu Y Yo”, lansat în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind best-seller-ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de lansare. David Bisbal se află în plin turneu de promovare al noului său album, concerte susținute în Argentina, Peru, Chile și Spania, Mexic, Los Angeles și România.

COMENTARII

Lasă un răspuns