Hai la cursuri de machiaj!

Hai la cursuri de machiaj!

0 1114
scoala machiaj

Esti pasionata de cosmetica si machiaje, ti-ar placea sa lucrezi in acest domeniu sau chiar sa inveti, doar pentru tine, diverse trucuri de infrumusetare? Mergi la cursuri! Scoala de machiaj Cotimanis Show din Bucuresti   (www.scoalademachiaj.ro) incepe luna viitoare o noua serie de cursuri. Mimi a aflat toate noutatile. Ascult-o pe Mimi!

 

Cotimanis Show ofera toata gama de cursuri de calificare si perfectionare din domeniul infrumusetarii, acreditate international de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Este partener oficial ai Fashion TV, alaturi de care a urcat pe scene intens mediatizate atat in tara, cat si peste hotare, cum ar fi Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival, Monaco International Clubbing Show etc. Scoala de machiaj Cotimanis Show se afla in centrul Capitalei, în zona piata Romana. Inscrierile se pot face pana la data inceperii cursurilor.  Preturile se incadreaza intre 250-2700 euro.

 

Iata ce vei invata:
– initiere machiaj: 11 – 15 februarie (veti invata notiuni de igiena si sterilizare, machiaje de infrumusetare pentru diferite ocazii sau tehnici de corectie si de camuflare a defectelor. Dureaza 5 zile)

– perfectionare machiaj: 11 februarie – 4 martie (programul se adreseaza profesionistilor din industria frumusetii care-si vor aprofunda cunostintele, vor invata multe lucruri noi, iar la final, dupa 3 saptamani, in urma unui examen, vor primi diploma scolii si un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei)

– calificare machiaj: 18 februarie – 18 august (ofera participantilor sansa de a-si insusi toata gama de cunostinte necesara pentru a ajunge artist in domeniul machiajului pentru film, televiziune, moda, dar si pentru domeniul realizarii efectelor speciale)

cotimanis machiaj

– calificare cosmetica: 18 februarie – 18 august (cursul este impartit pe 3 module si aici veti invata tot ce trebuie sa stie o cosmeticiana: chimia produselor, epilat, toate tipurile de masaje faciale si corporale, tratamente cosmetice, terapii de ten, notiuni esentiale de machiaj, drenaj limfatic, impachetari, inclusiv notiuni de marketing de salon)

– calificare manichiura/pedichiura: 18 februarie – 12 aprilie (aici veti afla totul despre anatomia mainilor si a picioarelor, recunoasterea problemelor dermatologice specifice unghiilor, executarea mai multor tipuri de manichiuri si pedichiuri).

-La Cluj-Napoca se vor tine doua cursuri intensive de initiere si de perfectionare machiaj, intre 11 si 17 februarie.

-Cursurile de automachiaj se pot tine oricând, in functie de inscrieri, si se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa se machieze si sa-si corecteze anumite imperfectiuni ale fetei, sa-si puna in valoare atuurile.

COMENTARII

Lasă un răspuns